Feel Good
PERSONAL TRAINING

 Haluatko voida paremmin ja muuttaa elintapojasi pysyvästi? Oletko yrittänyt muutosta aiemmin ja epäonnistunut?

Tiedätkö, miksi muutosta ei tapahtunut?

 

Haluatko valmennusta, joka auttaa sinut tunnistamaan esteesi ja pääsemään niiden yli?

Kaipaatko arkeesi energiaa ja hyvää oloa?

 

”Joku sun arjessa ylläpitää tätä tilannetta – jos mikään ei muutu niin mikään ei muutu!”

Personal Training valmennuksissa käytetään treenien ohella menetelmiä, joiden avulla kartoitetaan yksilöllisesti sinun muutostasi tukevat ja estävät asiat. Menetelmien pohjalla on vahva tieteellinen tausta ja ne lisäävät tutkitusti elämäntapamuutoksia pitkällä tähtäimellä. Pysyvät muutokset tapahtuvat oivaltaessasi, mikä on tärkeää ja mitä kohti haluat mennä.

 

Kuljemme vierellä antaen täyden tukemme ja autamme sinut haastavien vaiheiden yli. Tavoitteesi voi liittyä liikunnan lisäämiseen, painonhallintaan tai arjessa jaksamisen lisäämiseen.

 • Saat kokonaisvaltaisen suunnitelman, joka auttaa keskittymään siihen, mikä terveytesi kannalta on oleellista JUURI NYT.
  Näin vältät ylimääräisen stressin ja sudenkuopat.
 • Etenemme vaiheittain huomioiden arkesi ja toivomasi asiat (liikunta, ravitsemus, lepo, ajanhallinta, perhe, työ, ystävät).
 • Opit sen, mitkä asiat vievät sinua tavoitettasi kohti ja mitkä poispäin.
 • Löydät näkökulmia ja uusia SINUN ARKEESI sopivia tapoja lisätä hyvinvointiasi. Opit mm. monipuolisempia tapoja liikkua arjen muuttuvissa tilanteissa.
 • Saat henkilökohtaisen ja järkevän suunnitelman, joka auttaa keskittämään energiasi terveytesi kannalta oleellisiin asioihin.
 • Opit tekemään valintoja, jotka auttavat sinua menemään kohti tavoitettasi ja elämään arkea, joka tukee hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti.
 • Voit hyödyntää käyttämiämme menetelmiä myös itsenäisesti tulevaisuudessa ja valmennuksen päätyttyä.
Valmennus sisältää:
 • Alkukartoituksen, jonka pohjalta tehdään sinulle sopiva suunnitelma liikunnan, ravitsemuksen ja palautumisen tasapainon saavuttamiseksi.
 • Treenejä toiveidesi pohjalta esim. kotitreenit, ulkotreenit, salitreenit jne.
 • Tehtäviä, joiden avulla selkiytät muutosprosessia ja tuet muutoksen pysyvyyttä.
 • Säännöllisen yhteydenpidon valmennuksen ajan.

Hinta räätälöidään tarpeesi mukaan. Kysy myös pari – ja perhevalmennuksista.
Pt-kerta 89€ (sis. 60min valmennus).
6x yksilövalmennus alk. 499€, parivalmennus 6x alk. 660€.

 

Haluaisitko aloittaa valmennuksen analyysilla, joka auttaa löytämään tasapainon levon ja tekemisen välille? Näet unesi, palautumisesi ja liikuntasi laadun. Tutustu Firstbeat hyvinvointianalyysiin täällä.

 

VARAA ILMAINEN 30min PUHELINKARTOITUS NIIN JUTELLAAN LISÄÄ

OTA YHTEYTTÄ:

Johanna Luttinen
(040) 565 2239
johanna (at) liikuleikiloista.fi

Kuka sinua valmentaa?

 

Olen Johanna, yrittäjä, vaimo ja kahden pienen lapsen äiti. Rakastan uuden oppimista ja oivalluksia, jotka muovaavat arkeamme sellaista elämää kohti, jossa on kokonaisvaltaisesti hyvä olla. Minua inspiroi erilaiset kohtaamiset, musiikki ja luonnon kauneus. Pidän haasteista ja uskon inhimillisyyteen sekä siihen, että meillä toimii erilaiset asiat. Tärkeintä on löytää se oma juttu.

 

Koulutukseltani olen liikunnan ammattitutkinnon suorittanut urheiluopistojen sertifioima Personal Trainer. Olen erikoistunut psyykkiseen valmentamiseen (Sportfocus & Trainer 4 You, opinnot käynnissä). Pohjakoulukseltani olen yo-merkonomi ja lastentarhanopettajan pätevyyden omaava sosionomi (AMK).

 

Omaan kilpaurheilija taustan, mutta erinäisten loukkaantumisten ja vanhemmuuden myötä olen joutunut rakentamaan liikuntaidentiteettini uudelleen. Minulla todettiin välilevyn pullistuma keväällä 2015, joten tiedän, kun oma keho tuntuu vieraalta eikä toimi. Kivun kanssa eläminen teki arjesta raskasta. Jouduin luopua pitämistäni asioista ja miettiä uudelleen kuka olen. Raskaiden vaiheiden jälkeen tiedän, mikä palvelee minua ja luotan valintoihini välittämättä siitä, mitä muut ympärillä tekevät. Haluan, että valmennuksissa keskitymme sinuun ja siihen, mitä sinä tarvitset. Minua kiinnostaa sinun tarinasi juuri sellaisena kuin sen koet ja näet.

 

Tarvitsemme arjen vastapainoa ja selkeitä päämääriä voidaksemme hyvin. Informaatiotulvan keskellä voi olla vaikeaa löytää se, mikä on oleellista jaksamisesi kannalta. Törmään samaan haasteeseen tehdessäni koulutuksia ja työhyvinvointikordinaattorin töitä. Äitinä tiedän myös, mitä arki kahden pienen lapsen kanssa välillä on. Liikunnan, palautumisen ja ravinnon suhteen tärkeintä on löytää optimaalinen tasapaino. En usko kuureihin tai kurinalaisuuteen. Uskon valintoihin, jotka pohjautuvat hyvään elämään. Tiedätkö sinä, mitkä valinnat tukevat sinun hyvää elämääsi?

 

Haluan auttaa Sinua löytämään tasapainoisemman arjen, joka tukee arjen aktiiviisuutta, jaksamista, hyvinvointia ja läheisiä ihmissuhteita. Työskentelyssä lähdetään liikkeelle siitä, kuka sinä olet. Kartoitamme tarpeesi ja sen pohjalta rakennamme kokonaisuuden. Valmiita vastauksia minulta, et saa. Saat työvälineitä, joilla löydät muutoksen esteenä olevat ongelmakohtasi. Saat rinnallesi kulkijan, joka on inhimillinen, energinen, iloinen ja kannustava. Lupaan auttaa sinut sudenkuoppien yli ja tukea muutoksen haastavien vaiheiden keskellä. Sen takaan, että treenatessa kanssani liikunnan ilo, nauru ja huumori ovat vahvasti läsnä. Heräsikö kysyttävää? Kuulen mielelläni tarinasi. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

X