MUUTOSVALMENNUS

"Yhteinen tavoitteemme on sinulle merkityksellinen ja juuri sinun elämääsi sopiva, pysyvä muutos."

Haluatko voida paremmin ja muuttaa elintapojasi pysyvästi? Oletko yrittänyt muutosta aiemmin ja epäonnistunut? Tiedätkö, miksi muutosta ei tapahtunut?

Haluatko valmennusta, joka auttaa sinut tunnistamaan esteesi ja pääsemään niiden yli? Kaipaatko arkeesi energiaa ja hyvää oloa?

Tavoitteena pysyvä muutos? Taustalla epäonnistuneita yrityksiä? Haluaisitko oppia hyvinvoinnin lisäämisenkeinoja, jotka perustuvat tutkittuun tietoon?

Muutosvalmennus on pysyvään muutokseen tähtäävä, hyvinvointia edistävä ryhmävalmennus. Tavoitteesi voi liittyä liikunnan lisäämiseen, painonhallintaan tai arjessa jaksamisen lisäämiseen. Etenet valmennuksessa yksilöllisesti kohti henkilökohtaista tavoitettasi omaan elämääsi räätälöidyin käytännön teoin.

Valmennuksessa käyttämämme psyykkisen työskentelyn menetelmät ja mielentaidot, joita harjoittelemme, ovat laajasti sovellettavissa erilaisiin elämäntapamuutostavoitteisiin. Näiden taitojen oppiminen vie kohti loppuelämän hyvää oloa.

VALMENNUS ON SINULLE, JOS HALUAT:

  • muuttaa nykyisiä tapojasi hyvinvointia edistäviksi
  • vahvistaa mielentaitoja, jotka tutkitusti edistävät elämäntapamuutosta
  • oppia pysyvän muutoksen kulmakivet ja tunnistaa sitä estävät sudenkuopat
  • oppia tekemään sinun hyvinvointiasi tukevia valintoja arjessa (esim. liikkeen lisääminen, monipuolinen ravitsemus, jaksamista tukeva palautuminen ym.)

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ JA KÄYTÄNTÖ

Tukenasi muutoksessa on kaksi kokenutta valmentajaa sekä vertaisryhmä ja ryhmän yhteinen keskustelufoorumi. Valmennus sisältää 19 pienryhmätapaamista. Voit halutessasi yhdistää valmennukseen myös yksilövalmennuskertoja ja/tai Firstbeat hyvinvointianalyysin.

VALMENTAJASI

Anu Tevanlinna & Johanna Luttinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteinen tavoitteemme on sinulle merkityksellinen ja juuri sinun elämääsi sopiva, pysyvä muutos. Pikavoittojen sijaan rakennamme valmennuksen aikana syvempää psyykkistä muutosta ajattelu-ja toimintamalleissasi. Harjoittelet pysyviä, hyvinvointia lisääviä ja juuri sinun arkeesi sopivia rutiineja sekä opettelet joustavia tapoja, joilla ylläpidät hyvinvointiasi pitkällä tähtäimellä. Käytännön tekojen kautta etenet valmennuksen aikana kohti haluamaasi muutosta ja juurrutat muutosta tukevat tavat pysyväksi osaksi elämääsi.

Muutosvalmennus 2019-2020

HINTA: 75,60€ / kk
Maksutavat: kertamaksuna 756€ tai 2kk välein 2kk erissä 151,2€ (+3€ laskutuslisä).
FIRSTBEAT MITTAUS OSANA VALMENNUSTA: 145€ (norm. 165€)
Firstbeatmittaus sisältää halutessa myös kuntotason testauksen.

YKSILÖVALMENNUS OSANA VALMENNUSTA:
Johanna: 89€ / 60min
Anu: 116€ / 45min

VALMENNUKSET: Oulunkylän Studiolla, os. Siltavoudintie 9.
ILMOITTAUTUMISET: johanna@liikuleikiloista.fi
VAKUUTUS
: Valmennettava ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, valmennettavan vastuulla on hankkia asianomaiset vakuutukset itse
EHDOT: Ilmoittautuminen valmennukseen on sitova. Valmennuksen voi perua 4 viikkoa ennen valmennuksen alkua maksutta.
METODIT: Valmennus on suunniteltu haastamaan sinua, jotta saavuttaisit tavoitteita, joita et todennäköisesti saavuttaisi itsenäisesti. Saatat ajoittain kokea valmennuksen haasteelliseksi kehittymisprosessiksi. Valmennus ei ole terapiaa, eikä valmennus korvaa terveydenhuollon palveluita. Valmennus on toiminnallinen ja etenee erilaisten tehtävien kautta, joiden kautta asiakkaalle kirkastuu oman arjen merkitykselliset ja pysyvää muutosta tukevat tekijät.

Kiinnostuitko? Lue lisää!

X