MUUTOSVALMENNUS

"Yhteinen tavoitteemme on sinulle merkityksellinen ja juuri sinun elämääsi sopiva, pysyvä muutos."

Haluatko muuttaa elintapojasi pysyvästi? Oletko yrittänyt muutosta aiemmin ja epäonnistunut?

Haluatko valmennusta, joka auttaa sinut tunnistamaan esteesi ja pääsemään niiden yli? Kiinnostuitko? Lue alta aiemmin mukana olleiden kokemuksia.

ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA 2019 - 2020 MUUTOSVALMENNUKSESTA

Muutosvalmennus on pysyvään muutokseen tähtäävä, hyvinvointia edistävä ryhmävalmennus. Tavoitteesi voi liittyä liikunnan lisäämiseen, painonhallintaan tai arjessa jaksamisen lisäämiseen. Etenet valmennuksessa yksilöllisesti kohti henkilökohtaista tavoitettasi omaan elämääsi räätälöidyin käytännön teoin.

Valmennuksessa käyttämämme psyykkisen työskentelyn menetelmät ja mielentaidot, joita harjoittelemme, ovat laajasti sovellettavissa erilaisiin elämäntapamuutostavoitteisiin. Näiden taitojen oppiminen vie kohti loppuelämän hyvää oloa. 

VALMENNUS ON SINULLE, JOS HALUAT:

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ JA KÄYTÄNTÖ

Tukenasi muutoksessa on kaksi kokenutta valmentajaa, fysioterapeutti sekä vertaisryhmä ja ryhmän yhteinen keskustelufoorumi. Valmennus sisältää 19 pienryhmätapaamista sekä 3 webinaaria. Voit halutessasi yhdistää valmennukseen myös yksilövalmennuskertoja ja/tai Firstbeat hyvinvointianalyysin.

PÄÄVALMENTAJASI

Anu Tevanlinna & Johanna Luttinen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteinen tavoitteemme on sinulle merkityksellinen ja juuri sinun elämääsi sopiva, pysyvä muutos. Pikavoittojen sijaan rakennamme valmennuksen aikana syvempää psyykkistä muutosta ajattelu-ja toimintamalleissasi. Harjoittelet pysyviä, hyvinvointia lisääviä ja juuri sinun arkeesi sopivia rutiineja sekä opettelet joustavia tapoja, joilla ylläpidät hyvinvointiasi pitkällä tähtäimellä. Käytännön tekojen kautta etenet valmennuksen aikana kohti haluamaasi muutosta ja juurrutat muutosta tukevat tavat pysyväksi osaksi elämääsi.

Lisäksemme valmennuksessa mukana Fysioterapeutti Tiina Petrell. 

Muutosvalmennus 2020-2021

HINTA: 85€ / kk
Maksutavat: kertamaksuna 1020€ tai 2kk välein 2kk erissä 170€ (+3€ laskutuslisä).
FIRSTBEAT MITTAUS OSANA VALMENNUSTA: 149€ (norm. 169€)
Firstbeatmittaus sisältää halutessa myös kuntotason testauksen.

YKSILÖVALMENNUS OSANA VALMENNUSTA:

  • Johanna: 89€ / 60min (norm. 95€ / 60min)
  • Anu: 120€ / 45min (norm. hinta 150 euroa/45 min)
  • Tiina: 70€ / 60min (tarjoushinta valmennukseen osallistuville)

VALMENNUKSET: Oulunkylän Studiolla, os. Siltavoudintie 9. Viranomaismääräysten ja -suositusten vaatiessa pienryhmätapaamiset toteutetaan etäyhteydellä.

ILMOITTAUTUMISET: johanna@liikuleikiloista.fi
VAKUUTUS
: Valmennettava ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta, valmennettavan vastuulla on hankkia asianomaiset vakuutukset itse
EHDOT: Ilmoittautuminen valmennukseen on sitova. Valmennuksen voi perua 4 viikkoa ennen valmennuksen alkua maksutta.
METODIT: Valmennus on suunniteltu haastamaan sinua, jotta saavuttaisit tavoitteita, joita et todennäköisesti saavuttaisi itsenäisesti. Saatat ajoittain kokea valmennuksen haasteelliseksi kehittymisprosessiksi. Valmennus ei ole terapiaa, eikä valmennus korvaa terveydenhuollon palveluita. Valmennus on toiminnallinen ja perustuu itseohjautuvuuteen.

Kiinnostuitko? Lue lisää!

X