KOULUTUS JA TYÖHYVINVOINTI- PALVELUT

”Hyvinvointi syntyy arjen monipuolisista ja joustavista tietoisista valinnoista!"

Tiesitkö, että teemme myös koulutus- ja työhyvinvointipalveluita?

Haluaisitko kehittää työyhteisösi hyvinvointia, seurasi osaamista tai järjestää hyvinvointitapahtuman?

Tutustu tekemiimme kokonaisuuksiin

Kaikki palvelumme räätälöimme yksilöllisesti tarpeesi huomioiden

Ota yhteyttä ja kerro meille ajatuksesi. Voit myös varata ajan ilmaiseen konsultaatioon niin mietitään yhdessä, miten voisimme auttaa sinua.

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ESLU

Johanna Luttinen on toiminut tammikuusta 2015 alkaen Etelä-Suomen liikunnan ja urheilun lasten-, nuorten- ja aikuisliikunnan kouluttajana. Hän on kouluttanut seuraavia ESLU:n kokonaisuuksia:

 • Ohjaajan vuorovaikutustaidot ja inspiroiva oppimisympäristö
 • Sankaritaidot® arjen hyvinvoinnin vahvistajana
 • VOK 1 Psyykkiset ja sosiaaliset ominaisuudet valmennuksessa
 • VOK 1 Tunne- ja vuorovaikutustaidot valmennuksessa
 • VOK 1 Eettinen valmennus
 • Toiminnallinen vanhempainilta
 • Aktiivinen arki työpaja
 • Hyvä arki työpaja
 • Jonot Matalaksi (itsetunto, kilpailut, perusmotoriset taidot 1-2lk ja 3-6lk.)
 • Lasten tanssin avaimet
 • Liikkuva koulu työpaja – liikunta kouluyhteisön tukena
 • Liikuntaleikkejä aikuisille
 • Liikuntaa pienissä tiloissa
 • Mun liike
 • Nassikkapaini
 • Seikkailuliikunta
 • Tervetuloa liikuttajaksi
 • Vekaravipellys – liikuntaa alle 3-vuotiaille
 • Välkkäri – välituntiohjaajakoulutus lapsille ja nuorille

“Johanna on täysillä mukana siinä mitä tekee. Hänellä on suuri lasten ja nuorten liikuttajien sydän ja hän kehittää itseään ja osaamistaan jatkuvasti. Johanna osaa kuunnella asiakastaan ja räätälöidä tilaisuudet yksilöllisesti hyödyntäen ammattitaitoaan. Vankka kokemus lasten ja nuorten liikuttamisesta tulee esiin hänen vetämissään koulutuksissa ja hän lähestyy asioita käytännönläheisesti erilaisten hyväksi koettujen toimintatapojen kautta”
Lasten ja nuorten liikunnan kehittäjä Sari Sivonen

”Oli todella ihana koulutus! Sain paljon eväitä mukaan ja hyvään fiiliksen. Jos tämä kouluttaja (Johanna) vielä lähiaikoina jossain kouluttaa, mä heti halusin mukaan. Todella pätevä, ystävällinen ja avoin ihminen. Aika meni nopeasti ja kaikilla oli mukava. Kiitos!”

“Opettajat olivat oikein tyytyväisiä Johannan vetämään työpajaan. Suuri kiitos!”

Oulunkylä English Kindergarten

“Olemme osallistuneet päiväkotimme kanssa syksyn 2018 aikana Liiku Leiki ja Loista tanssistudion meillä räätälöimille tanssi- ja liikuntaleikkitunneille kymmenen viikon ajan. Tunneille ovat ottaneet osaa kaikki päiväkotimme 30 3-6-vuotiasta lasta kahdessa eri ryhmässä ja kunkin tunnin kesto on ollut 45minuuttia. Jo ensimmäisellä kerralla saimme studioille lämpimän vastaanoton, jossa jokainen lapsi huomioitiin keskustelun sekä kysymysten kautta ja tämä lapsilähtöinen ohjaus näkyy kaikessa heidän toiminnassaan. Lapsia kuunnellaan, heidän taitojaan tuetaan ja heitä kannustetaan jatkuvasti. On ollut hienoa huomata kuinka ohjaajat osaavat ottaa ammattitaitoisesti ison lapsiryhmän haltuun samalla itse eläytyen myös toimintaan mukaan. Tunnit ovat sisältäneet leikkejä, tasapainoilua, tanssia, venyttelyä ja rentoutumista monipuolisesti ja ilo lasten kasvoilla on ollut maagista kaiken tämän tekemisen aikana. Studio on innostava sekä valoisa ja siellä on kunnolla tilaa liikkua sekä havainnoida itseään suuren peiliseinän avulla. Lapsilta saatu palaute on ollut aina positiivista ja suurella ilolla ollaan joka viikko lähdetty tanssitunneille. Kiitos Liiku Leiki ja Loista näistä inspiroivista, kannustavista ja opettavaisista tunneista. Suosittelemme lämmöllä kaikille <3”

Hockey Base

Liiku, Leiki ja Loista piti koulutuksen Hockey Basen henkilökunnalle, joka räätälöitiin toiveiden pohjalta. Hockey Base Vantaa tarjoaa ympärivuotisen jääkiekon sisätreenikeskuksen, joka on tarkoitettu kaikenikäisille ja – tasoisille jääkiekon pelaajille. Treenikeskuksessa työskentelee valmentajia, joille kävimme pitämässä syventävän koulutuksen asiakkaan kohtaamisesta yksilönä ja osana ryhmää. Tavoitteena oli vahvistaa valmentajan vuorovaikutustaitoja asiakkaiden kohtaamisen ja treenimotivaation lisäämiseksi sekä nostaa pohdittavaksi tekijöitä, jotka tähän vaikuttavat.

“Johanna on innostava, motivoiva ja kuulijat oivalluttava kouluttaja. Keskusteleva ja osallistava ote saa takapenkin taavinkin mukaan!”
Sensovalmentaja Jouko Mikkola

“Johanna osasi pitää koulutuksen mielenkiintoisena alusta loppuun. Otti hyvin koulutettavia mukaan keskusteluun ja auttoi meitä oivaltamaan asioita itse.”
Hockeybase valmentaja Iiro Mäntylä

Kirkon alat ry

Johanna Luttinen ja Tiina Petrell suunnittelivat taukojumppavinkit toiveiden pohjalta. Suunnittelun lähtökohtana oli miettiä yksinkertaiset ja monipuoliset vinkit työn tauottamiseen huomioiden työn erikoispiirteet.

Painotimme helppoutta ja matalan kynnyksen tarttumapintaa, mutta toimme esiin myös säännöllisen harjoittelun hyödyt. Taukojumppavinkit tehtiin neljään numeroon.

”Johannasta näkee, että hän tekee työtään intohimolla ja suurella sydämellä, asiakkaitaan kunnioittaen ja kuunnellen. Kun pohdimme, miten saisimme mukavalla, ammattitaitoisella ja matalalla kynnyksellä tukea jäsentemme hyvinvointiin, tuli meille heti mieleen kysyä Johannaa mukaan luomaan liittomme jäsenlehteen juuri meidän jäseniämme varten suunnitellut taukojumppavinkit.”
Paula Antell
Järjestöasiantuntija
Kirkon alat ry

Kysy lisää! Haluamme kuulla tarpeesi ja toiveesi.

Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!