KOULULAISTEN LEIRIT

uudet4-edit.png

TULOSSA

Sankaritaidot® koululaisten hiihtolomaleiri

Sankaritaidot® koululaisten kesälomaleiri

MITÄ PAINOTAMME?

INFO KOULULAISTEN LEIRI

INFO SANKARITAIDOT® KIEKKOLEIRI

Ilmoittaudu mukaan!

"Poikani on tykännyt tosi paljon leiristä ja tuumasi tänään, että aika on mennyt niin nopeasti kun huomenna on jo vika päivä! Ja että hän olisi mieluusti aina teidän leirillä ja jos tällainen järjestetään uudestaan niin hän haluaisi sitten tulla koko viikoksi. Ilmiselvästi on ollut kivaa :)”
"Lapseni tykkäsi paljon leiristä! Sanoi, että oli tosi kivaa ja monipuolista tekemistä ja vaikkei alkuun tuntenut montaa tyyppiä, niin nopeasti tutustui.”
"Poikamme jolla on sosiaalis-emotionaalisia haasteita ei ole koskaan innostunut joukkuelajeista eikä oikein mistään harrastuksista, eikä hän ole koskaan halunnut osallistua millekään leirille. Tämä kesäleiri kuitenkin muutti kaiken! Poika viihtyi, oppi ja haluaa uudelleen. Aivan mieletöntä!"
”Molemmat lapseni pitivät leiristä. He kertoivat, että oli kivaa, kun kaikkien ei koko ajan tarvinnut tehdä samoja asioita vaan sai valita tekemistä oman kiinnostuksen mukaan. Kokivat myös, että aikataulu ei ollut liian tiukka ja meininki oli rentoa. Ohjaajat olivat kivoja ja ohjelma monipuolista."