Yksityistunnit

Boostaa liikunnan iloa ja hyvää fiilistä yhdessä sinulle tärkeiden ihmisten kanssa!

KAIPAATKO IRTIOTTOA ARJESTA, OMAA AIKAA TAI HYVÄN FIILIKSEN TREENIÄ YSTÄVIESI KANSSA? TIESITKÖ, ETTÄ STUDION VOI VARATA MYÖS YKSITYISKÄYTTÖÖN?

TULE TREENAAMAAN OMATOIMISESTI TAI VALMENTAJAMME KANSSA. LUE LISÄÄ ALTA JA TUTUSTU ERI VAIHTOEHTOIHIN TAI EHDOTA OMAA SETTIÄ. KOKONAISUUDET RÄÄTÄLÖIDÄÄN TOIVEESI HUOMIOIDEN.

BOOSTAA ARJEN HYVÄÄ FIILISTÄ

OMAA AIKAA

Kaipaatko omaa aikaa ystäviesi kanssa? Tuokaa lapset studiolle liikkumaan meidän kanssa ja järjestäkää itsellenne pieni irtiotto. Tämä loistavaa palautetta saanut kombo boostaa arjen hyvää fiilistä kaikilla.

 

 

PERHETREENI

Tiesitkö, että liikunnallinen elämäntapa opitaan varhaislapsuudessa? Vuokraa studio ja tule liikkumaan yhdessä perheesi tai ystäväperheesi kanssa. Saat meiltä valmiita ideoita tai voit rakentaa itse toivomasi setin hyödyntämällä studiomme monipuoliset välineet.

RENNOLLA TWISTILLÄ YHDESSÄ FIILISTELLEN

POLTTARIT

Oletko järjestämässä polttareita ja pohdit ohjelmaa? Tulkaa Ogelin studiolle fiilistelemään yhdessä. Kiinnostaisiko tanssitunti, kehonhuolto, liikuntaskabat tai kuntonyrkkeily? Tilassamme on myös pieni keittiö, joten halutessa voit tuoda mukanasi purtavaa. 

Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä toiveidesi mukainen kokonaisuus.

YKSITYISTUNTI YSTÄVIEN KANSSA

OTA YHTEYTTÄ JA VARAA AIKA:
johanna@liikuleikiloista.fi