Fysioterapia ja hieronta

Oletko raskaana tai juuri synnyttänyt?
Pohditko, millainen liikunta sinulle sopii tai miten kehosi on palautunut synnytyksestä?
Tutustu äitiysfysioterapiapalveluihimme.

Äitiysfysioterapeutin vastaanotolle voi hakeutua jo raskausaikana tai synnytyksen jälkeen, jos pohdit miten:

 

  • liikkua turvallisesti
  • valmistautua synnytykseen
  • olet palautunut synnytyksestä.

 

Äitiysfysioterapeutti on terveydenhuoltoalan ammattilainen, joka osaa antaa sinulle juuri yksilöllisesti sopivat harjoitteet. Muita syitä, joiden vuoksi voi hakeutua vastaanotolle, ovat esim. vaikeudet hahmottaa keskivartaloa, selkäkivut, vatsan pömpötys, niska-hartiaseudun ongelmat tai erkauman epäily. Naisten fysioterapiassa on usein syytä huomioida myös lantionpohjan toiminta. Hyvä keskivartalon ja lantionpohjan lihasten kunto vaikuttaa mm. ryhtiin, selän hyvinvointiin, virtsanpidätyskykyyn sekä seksuaalisuuteen ja näin ollen kokonaisvaltaiseen hyvään oloon.

 

Äitiysfysoterapian lisäksi fysioterapeuttimme auttaa sinua myös esim. niska-hartiaseudun tai selkäkipujen kuntoutuksessa sekä aktiiviliikkujien ja urheilijoiden terveyden edistämisessä.

Kuka sinua hoitaa?

Satu Ranta

 

“Olen fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja sekä voimisteluvalmentaja ja -tuomari. Tultuani itse äidiksi kiinnostuin raskauden ja synnytyksen tuomista muutoksista kehossa sekä äidin palautumisen ja hyvinvoinnin tukemisesta. Olenkin nyt opiskellut ja kouluttautunut äitiysfysioterapeutiksi. Fysioterapeutin työssä näen yhtymäkohtia valmentamiseen, molemmissa rooleissa koen auttavani yksilöitä eteenpäin omalla polullaan. Tällä hetkellä kouluttaudun lisäksi urheilufysioterapian osaajaksi.

 

Perheeseeni kuuluu kaksi alle kouluikäistä lasta, mies ja Kiljusen herrasväkeämme täydentää vielä kaksi kultaistanoutajaa.

 

Äideille suunnattujen pienryhmien ohjauksen lisäksi, otan syksyllä vastaan yksilöasiakkaita uusissa Oulunkylän tiloissa. Suunnitelmissa on myös järjestää workshoppeja ja luentoja hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Toimintaa on tarkoitus kehittää teidän toiveitten pohjalta. Kaikki palaute, ideat ja kysymykset ovat tervetulleita!

 

Hymyillään kun tavataan ja nykäiskää rohkeasti hihasta!”

 

Satu ottaa asiakkaita vastaan tiistaisin ja torstaisin Oulunkylässä Liiku, Leiki ja Loista hyvinvointistudiolla, os. Siltavoudintie 9 (sovitusti myös muina aikoina). Lisäksi hän ohjaa studiolla äiti-vauva pienryhmiä.

Sadun treenivinkki:

 

Tiesitkö, että lantionpohjan lihakset voivat olla myös ylijännittyneet? Ylijännitystä esiintyy etenkin raskasta liikuntaa harrastavilla naisilla, mutta myös stressi vaikuttaa lantionpohjanlihasten toimintakykyyn. Jatkuva yliaktiivisuus heikentää lihasten elastisuutta ja tukevuutta.

 

Kokeile: Rauhallisella, syvällä vatsahengityksellä voit rauhoittaa itseäsi ja edistää lantionpohjalihasten rentoutumista. Hyvä asento voi olla selinmakuulla jalkapohjat yhdessä. Muutaman minuutin rauhoittuminen on paikallaan joka päivä.

 

Tarvittaessa fysioterapeutti voi auttaa löytämään oikean tavan harjoituttaa lantionpohjan lihaksia.

HINNASTO:

 

FYSIOTERAPIA

45min 68€             60min 74€

 

HIERONTA

30min 32€             45min 40€

60min 52€             90min 65€

 

Kysy tarjousta ja kerro toiveesi.

OTA YHTEYTTÄ:

Satu Ranta

(040) 538 7225

satu.ranta@iki.fi

 

VASTAANOTTO:

Ogelin Hyvinvointistudio

Siltavoudintie 9, 00640 Hki

Hierontapalvelut

Särkeekö pää tai häiritseekö urheiluperäinen rasitusvamma?
Haluaisitko päästä rentoutumaan tai helpottaa lihaskireyksiä?

Säännöllisellä hieronnalla, hyvien työskentelyasentojen opettelulla ja ennaltaehkäisyllä on suuri merkitys hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Saat apua ikäviin urheilu- tai työperäisiin vaivoihin/vammoihin sekä tukea ja vinkkejä omaan henkilökohtaiseen kehonhuoltoon. Luvallasi hieroja konsultoi tiimiämme, kävit millä tunnilla vain. Haluamme tukea kokonaisvaltaisesti sinun hyvää arkea.

X