Aikuisten Akro
Temppuilun ja akrobatian alkeita sekä monipuolista liikuntaa. Kärrynpyörien, kuperkeikkojen ja kässärien ym. alkeista koostuvalla kurssilla lähdetään opettelemaan uusia (vanhoja) taitoja vaihe vaiheelta. Huolellisten alkulämmittelyiden jälkeen opetellaan erilaisia temppuja ryhmän toiveet ja tarpeet huomioiden. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneilla. Ohjaajana akro, tanssi- ja sirkusmaestro Reetta Lagerström. 

Aikuisten Futiskoulu
Jalkapallon alkeita ja monipuolista liikuntaa. Huippuhauska tapa tutustua palloilun maailmaan ja vahvistaa kestävyyttä, lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Kurssi sopii aloittelijoille ja vähän pelanneille.

BootCamp 
Kaipaatko uusia liikkeitä ja tehokkaita treenejä, joissa opit haastamaan kehoasi uudella tavalla? Lihaskuntoa monipuolisesti vahvistava tunti sopii aktiivisille liikkujille ja haasteita kaipaaville, joilla on aikaisempaa treenitaustaa.

Crosstraining
Tunnilla vahvistetaan monipuolisesti koko vartalon lihaskuntoa sekä erityisesti keskivartaloa. Monimuotoinen treeni (mm. intervalli, tabata, kestävyys, pariharjoitteet), jossa hyödynnetään kehonpainon lisäksi seuraavia välineitä: kahvakuula, trx-narut, kuminauhat, irtopainot ym. Treeneissä keskitytään myös liikkuvuuteen ja kehonhuoltoon. Sopii kaikille, treeni etenee progressiivisesti jokaisen oman tason mukaan.

Dance & Movement 
Irrottelua, hauskanpitoa, mahtavaa fiilistä ja rentoutumista. Tunneilla harjoitellaan koreografioita ryhmän toiveet huomioiden. Lisäksi tehdään lihaskuntoa, kehonhuoltoa ja liikkuvuutta vahvistavaa treeniä. Tunti sopii tanssista ja tanssin maailman fiilistelystä innostuville. Aiempaa tanssitaustaa ei tarvita, mutta sitä voi myös olla. Tää on ennen kaikkea sulle, joka rakastat tanssimista ja olet valmis heittäytymään hetkeen ja oppimaan uutta huippu porukassa. Tanssitunneista vastaa Reetta ja Tiina puolestaan coachaa lihaskuntokerrat. Vaihtoehtoja tarjotaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

FasciaMethod
FasciaMethod on kokonaisvaltainen kehonhuoltotunti, jossa keskitytään kehon liikkuvuuden lisäämiseen sekä kireiden ja jännittyneiden lihasten avaamiseen. Tunti kehittää myös kehon liikehallintaa. Tunnilla tehtävät dynaamiset liikkeet tehdään nivelten luonnollisia liikeratoja mukaillen.

Feel Good Pilates
Tällä tunnilla keskitytään syvien lihasten vahvistamiseen, kehonhuoltoon sekä liikkuvuuden lisäämiseen. Saat monipuolisia harjoitteita, joiden avulla keho vahvistuu, vetreytyy sekä pääset kehittämään ryhtiä ja tasapainotaitoja – Tunnin aikana pääset rentoutumaan ja availemaan kroppaa sekä erilaisia jumeja (mm. niska-hartia, selän / jalkojen kireydet). Liikkeet skaalataan helposta haastavaan ja treeniä voi tehdä itselleen sopivaan tahtiin. Tunnilta saa paljon vinkkejä myös omatoimiseen harjoitteluun. Sopii kaikille, jotka kaipaavat monipuolista treeniä, hyvää oloa ja yksilöllisempää ohjausta.

Footbic®- jalkaterät kuntoon
Footbic tunnilla keskitytään jalkaterän lihasten harjoittamiseen Footbic® pallojen avulla. Footbicin avulla jalkateräsi vahvistuvat ja jalkaterän nivelten liikkuvuus lisääntyy. Harjoitteiden avulla voidaan ennaltaehkäista ja kuntouttaa mm. kantakalvon tulehdusta, vaivaisenluuta ja vasaravarpaisuutta.

Hathajooga
Hengityksen ja liikkeen synkroniaa. Hyvää oloa, liikkuvuutta, kehotietoisuutta vahvistava tunti sopii kaikille.

Hyvinvoiva Äiti
Tämä tunti on sinulle, joka haluat panostaa omaan hyvinvointiisi sekä ottaa omaa aikaa itselle pienen irtioton muodossa heti viikon alkuun. Liikumme lempeästi ilo edellä – keho saa monipuolista liikettä treenin muodossa, joka soveltuu kaikille arjen sankareille. Tunnilla on varattu tilaa jakaa mieltä painavia kasvatukseen tai arjen ralliin liittyviä kokemuksia ja ajatuksia. Luvassa siis vertaistukea ryhmältä sekä kokeneelta valmentajalta, pedagogilta ja suurperheen äidiltä Sannalta. Liikunnan lisäksi siis höpötellään, fiilistellään ja tapojemme mukaan tänne olet tervetullut juuri niillä fiiliksillä ja mietteillä, mitä milloinkin on. Joskus saatetaan liikkua vähemmän ja panostetaan rentoutumiseen kera pienen naposteltavan ja rauhoittavan teen. Tällä tunnilla saa jakaa sen mitä haluaa tai olla jakamatta. Vaalimme kunnioitusta ja luottamusta. Haluamme antaa tilaa valittaa, jos siltä tuntuu tai hehkuttaa ääneen kaikesta siitä arvokkaasta, mistä on ylpeä, kiitollinen ja onnellinen. Me haluamme yhdessä pitää Äitien hyvinvoinnista vahvasti huolta! Kokonaisuuden toteutuksessa huomioidaan ryhmän toiveita. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Hyvinvoiva keho
Lempeää liikettä ja voimaa – ihanaa tasapainoa arjen keskelle! Hyvinvoiva keho tarjoaa rentouttavan kehoa huoltavan ja voimaannuttavan irtioton. Tunneilla huolletaan monipuolisesti kehoa sekä tehdään syviä lihaksia ja tasapainoa vahvistavia harjoitteita. Kokonaisuus rakentuu toiveiden pohjalta. Pienessä ryhmässä saat yksilöllistä ohjausta ja jokaiselle löytyy takuuvarmasti se oma hyvä tapa tehdä ja edetä.

Juoksukoulu
Pidätkö lenkkeilystä ja yksilöllisemmästä ohjauksesta? Haluaisitko vahvistaa juoksutekniikkaa ja sitä tukevaa lihaskuntoharjoittelua sekä kehonhuoltoa? Saat uusia näkökulmia ja opit teknisiä asioita, joiden avulla saat juoksusta enemmän tehoja irti. Opit myös juoksua tukevan kehonhuollon ja lihaskuntoharjoittelun. Kurssi sopii aloittelijoille ja vähän juoksua harrasteneille. Opit monipuolisen ja tehokkaan treenin lähtökohdat. Mukaan mahtuu 8 henkilöä, jotta voimme taata jokaiselle laadukkaan ohjauksen. Kurssin aikana käydään läpi: tekniikka ja juoksuasento, kordinaatio, nopeus, kestävyys, peruskestävyys, intervalli sekä juoksua tukeva lihaskunto-, lihashuolto- ja liikkuvuusharjoittelu.

Kroppa kuntoon 60+
Liikkeessä läpi elämän. Tämä tunti on suunnattu 60+ ikäisille. Tunnilla tehdään monipuolisia lihaskunto- ja tasapainoharjoitteita. Tehdyistä harjoitteista saa vaihtoehtoja, joten tunnit sopivat kaiken kuntoisille. Ohjaajana fysioterapeutti Tiina Petrell.

Kuntonyrkkeily
Tällä tunnilla pääset tutustumaan kuntonyrkkeilyn maailmaan. Vauhdikkaan ja iloisen tunnin aikana vahvistetaan myös monipuolisesti lihaskuntoa, ketteryyttä ja kestävyyttä. Kurssi sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille eikä vaadi aiempaa taustaa.

Just Play & Have Fun
BOOOM – Rakastatko joukkueessa toimimista ja ryhmän tsemppiä? Tykkäätkö pelata erilaisia pelejä? Tällä tunnilla vahvistuu niin lihaskunto kuin kestävyyskin. Kurssin aikana pelataan pienpelejä, suoritetaan erilaisia haasteita ryhmissä ja pareittain. Toimintaympäristö on luotu niin, ettei vaadi aiempaa osaamista vaan sopii kaikille, jotka tietävät motivoituvansa erilaisista peleistä, tehtävistä ja niiden suorittamisesta. Super hauska ja tehokas treeni!

Mindfulness
Mindfulness tarkoittaa tietoista, hyväksyvää läsnäoloa. Teemme kurssilla MBSR (mindfulness-based stress reduction) -menetelmään kuuluvia mindfulness-harjoitteita, joiden säännöllisen harjoittamisen on havaittu olevan yhteydessä hyvinvointiin, terveyteen, stressinsäätelyyn ja kykyyn rentoutua. Kurssi sopii niin mindfulnessiin ensimmäistä kertaa tutustuville kuin kokeneemmillekin harjoittajille oman harjoittamisen ylläpidon tueksi. Ohjaajana on laillistettu psykologi ja mindfulness-ohjaaja CFM®️ Anu Tevanlinna.

Muutosvalmennus
Kaipaatko muutosta arkeesi, monipuolista liikuntaa, yksilöllistä ohjausta ja uusia ideoita? Muutosvalmennuksen idea on auttaa täsmentämään tavoitteesi ja löytää sinun arkeesi sopivia keinoja mennä tavoitettasi kohti. Se voi liittyä esimerkiksi liikuntaan, uneen, yleisen aktiivisuuden lisääminen, painonhallintaan tai hyvän olon ja energian lisäämiseen arjessa. Suositut ryhmät ovat saaneet hyvää palautetta rennosta ja iloisesta ilmapiiristä. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmaa tarkastellaan osana monipuolisia treenejä. Valmennus sopii terveys- ja kuntoliikkujille sekä niille ketkä haluavat ylläpitää aktiivista arkea ja voida hyvin.

Starttikurssi
Tästä kaikki aikanaan alkoi tammikuussa 2016. Kaipaatko aktiivisempaa arkea ja hyvää oloa? Oletko saanut kolhuja liikunnan parissa ja haluaisit löytää liikunnan iloa? Haluaisitko ammattilaisen ohjausta ja varmuutta siihen, miten arjen aktiivisuutta kannattaa lähteä vahvistamaan? Starttikurssi on 6x setti, jossa pääset boostaamaan hyvää oloa ja liikuttamaan kehoa juuri sinulle sopivalla tavalla. Tunneilla tehdään monipuolinen harjoitus, jonka aikana vahvistuu liikkuvuus, lihaskunto ja tasapainotaidot. Kaikkiin liikkeisiin annetaan vaihtoehtoja, joten voit räätälöidä treenistä itsellesi sopivan. Sopii kaikille aktiivisempaa arkea kaipaaville.

Vahva Keho
Tunnilla liikutaan monipuolisesti koko kehon voimaa vahvistaen. Päälihasryhmien lisäksi aktivoidaan syviä ja asennonhallintaa tukevia lihaksia. Harjoitteissa hyödynnetään oman kehon painon lisäksi erilaisia välineitä: kahvakuulia, kumppareita,  trx-naruja, painopalloja ym. Treeneissä huomioidaan myös liikkuuvuus ja kehonhuolto eli pidetään huolta siitä, että keho on vahva ja hyvinvoiva kokonaisvaltaisesti. Kokonaisuus rakentuu toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Liikkeet skaalataan helposta haastavaan ja treeniä voi tehdä itselleen sopivaan tahtiin. Tunnilta saa paljon vinkkejä myös omatoimiseen harjoitteluun. Sopii kaikille, jotka kaipaavat monipuolista treeniä ja yksilöllisempää ohjausta.

Vahvista peruskuntoa
Tällä kurssilla lähdetään liikkeelle peruskunnon vahvistamisen perusteista. Saat uusia työkaluja ja keinoja, joita on helppo käyttää arjessasi. Tunneilla käydään läpi kävelytekniikkaa ja variaatioita, joilla omaa peruskuntoa voi vahvistaa. Kurssi sopii aloittelijoille ja niille, jotka haluavat lempeän ja rautaisen ammattilaisen tuen sekä yksilöllisempää ohjausta.

Yin-jooga
Ihanan rauhoittava Yin jooga huoltaa, rentouttaa sekä avaa kehoa. Tunnilla tehtävissä asanoissa pysytään pidempään omaa kehoa lempeästi kuunnellen. Meditatiivisen ja rauhoittavan tunnin ohjaa upea fyssarimme Ida, joka on myös koulutukseltaan personal trainer sekä jooga- ja pilatesohjaaja.

Cheer & Dance 8-11v. 
Tunnilla vahvistetaan perusmotorisia taitoja, tutustutaan tanssin sekä cheerleading maailmaan leikinomaisesti. Kauden aikana harjoitellaan myös helppoja nostoja ja akrobatiatemppuja. Liikunnan iloa ja hauskaa yhdessä oloa.

Dance Kids 5-7v. 
Tunnilla vahvistetaan perusmotorisia taitoja, tutustutaan tanssin alkeisiin ja musiikkiliikuntaan. Kauden aikana harjoitellaan myös koreografioita. Tunneilla painottuu leikki, luovuus ja lasten ideat. Liikunnan iloa ja hauskaa yhdessä oloa. Kausi huipentuu tanssiryhmien yhteiseen esitykseen (vapaaehtoinen).

Dance Kids 6-8v.
Tunnilla vahvistetaan perusmotorisia taitoja, opetellaan tanssin monipuolisia taitoja ja harjoitellaan erilaisia koreografioita. Tunneilla painottuu lapsilähtöisyys, luovuus ja lasten ideat. Liikunnan iloa ja hauskaa yhdessä oloa. Kausi huipentuu tanssiryhmien yhteiseen esitykseen (vapaaehtoinen).

Dance Family
Vanhemman ja lapsen yhteinen tanssitunti. Tunnilla vahvistetaan monipuolisesti perusmotorisia taitoja,
tutustutaan tanssin maailmaan ja harjoitellaan helppoja koreografioita. Liikunnan iloa ja hauskaa yhdessä oloa. Sopii kaikille eikä vaadi aiempaa tanssitaustaa.

Kepparijumppa
Seikkailuliikuntaa ja valloittavaa menoa kaikille kepparifaneille. Tunnin aikana liikutaan monipuolisesti sekä hoidetaan ja huolletaan omaa kepparihevosta. Tuntien teemoja mm. esterata, kepparitanssi, taitorata, seikkailuretki – kokonaisuudet rakentuu lasten toiveet huomioiden. Kepparijumpan aikana vahvistuu liikunnan ilo, myötätunnon ja yhdessä tekemisen taito.

Liiku, Leiki & Loista Luovasti
Kevään 2023 uutuustunti vahvistaa liikunnan iloa ja luovuutta. Tuntien teemat rakentuvat lasten toiveet huomioiden. Liikkumaan innostaminen on meille sydämen asia ja jatkossa yhdistämme tähän entistä vahvemmin luovuuden eri ulottuvuudet. Kurssin aikana vahvistuu monipuolisesti perusmotoriset taidot liikunnan iloa painottaen. Luovuutta työstetään kauden aikana kuvataiteen ja musiikin keinoin.

Ninjatemppuilu
Vauhdikkaan ja iloisen tunnin aikana harjoitellaan ninjatemppuilua liikuntaleikkien kautta. Tunti kehittää monipuolisesti liikunnallisia perustaitoja, kehonhallintaa, ketteryyttä ja reaktiokykyä. Lapsilähtöisessä ohjauksessa vahvistuu pikku-ninjojen liikkumistaidot ja luovuus hauskojen harjoitteiden myötä. Kurssin aikana painotamme myös sankaritaitoina rohkeutta, reiluutta ja ystävällisyyttä.

Miniakro
Vauhdikkaan ja iloisen tunnin aikana harjoitellaan leikinomaisesti akrobatian alkeita: kuperkeikkoja, kärrynpyörän sekä käsilläseisonnan alkeita ja erilaisia temppuja.  Tämä vauhdikas tarjoaa monipuolista liikuntaa ja hauskan harrastuksen, joka vahvistaa perusmotorisia taitoja, luovuutta ja liikunnan iloa.

Muskarijumppa
Vanhemman ja lapsen yhteinen laulu- ja liikuntahetki. Muskarijumpassa tutustutaan musiikkiin, musiikkiliikuntaan ja harjoitellaan motorisia perustaitoja erilaisten liikuntaleikkien avulla. Hauskaa yhdessäoloa sekä liikunnan ja musiikin riemua. 

PerheTreeni Lajikokeilut
Tutustumme eri lajeihin (mm. jalkapallo, sähly, koripallo, tennis) ja vahvistamme perusmotorisia taitoja yhdessä oman aikuisen kanssa. Oppimisympäristö on luotu niin, että jokainen voi toimia omalla tasollaan ja saada paljon onnistumisen kokemuksia sekä haasteita. Kauden aikana opettelemme myös tunnistamaan omia vahvuuksia. Tunnilla aikuinen pääsee tekemään voimaharjoittelua mm. oman kehonpainoa hyödyntäen. Liikunnan iloa ja hauskaa yhdessäoloa.

Pallotaiturit 4-6v.
Liikunnan iloa ja palloilun alkeita – monipuolista menoa tarjoava tunti on suunnattu kaikille 4-6-vuotiaille pienille palloilusta innostuville taitureille. Tunnilla vahvistuu perusmotoristen taitojen ohella palloilutaidot sekä sankaritaitoina reiluus ja ystävällisyys. Takuuvarmasti huippu hauska kokonaisuus, joka täynnä onnistumisen kokemuksia ja hyvää fiilistä.

Pehmolelusankarit 
Nappaa mukaan oma suosikkipehmo ja tule nauttimaan liikunnan ilosta ja riemusta. Vauhdikkaiden liikuntaleikkien kautta opetellaan monipuolisia liikuntataitoja, yhdessä toimimista ja omien onnistumisten tunnistamista.  Tunti tarjoaa seikkailuja ja erilaisten innostavien tehtävien ratkaisemista yhdessä omien pehmoystävien kanssa. 

PerheTreeni Sirkus 3-5v.
Kuperkeikkoja, kehotemppuja ja akrobatian alkeita. Pienessä ryhmässä harjoitellaan sirkustemppujen alkeita turvallisesti omaan tahtiin. Kurssin aikana vahvistetaan monipuolisesti perusmotorisiataitoja hauskojen
liikuntaleikkien kautta yhdessä oman aikuisen kanssa. Tunnilla myös aikuiselle lihaskuntoa vahvistavia harjoitteita. Liikunnan iloa ja yhdessä jaettuja onnistumisen kokemuksia.

PerheTreeni 2-12v.
Vauhdikkaiden liikuntaleikkien kautta opetellaan monipuoliseesti kehonhallintaa, tasapainotaitoja, erilaisia liikkumis- ja
välineenkäsittelytaitoja. Tunneilla tutustutaan ikätasoisesti myös eri lajien alkeisiin. Aikuiselle voimaharjoittelua mm. oman kehon painoa hyödyntäen. Liikunnan iloa ja hauskaa yhdessä oloa.

Prinsessajumppa 3-5v.
Liikunnan iloa, prinsessajuttuja ja valloittavaa menoa. Tunnilla vahvistetaan perusmotorisia taitoja monipuolisten liikuntaleikkien avulla. Kokonaisuus rakentuu lasten ideoiden pohjalta. Tunneilla painottuu luovuus, seikkailu, onnistuminen ja leikinomaisuus. Monipuolisen menon rinnalla opettelemme tunnistamaan omia vahvuuksia.

Sankaritaidot®
Monipuolista liikuntaa, vauhtia, iloa, aktiivisuutta ja rutkasti onnistumisen kokemuksia. Sankaritaidot® valmennuksessa monipuolisen liikunnan ohella opetellaan tunnistamaan omia vahvuuksia, vahvistetaan erilaisten tunteiden kohtaamista sekä boostataan itsetuntoa. Tunti sopii kaikille liikunnan iloa ja super hauskoja treenejä kaipaaville koululaisille.

Satutanssi 3-4v.
Luovuutta ja liikunnan iloa – satutanssitunnilla tutustutaan musiikkiliikuntaan ja tanssin alkeisiin seikkailuliikunnan elementtejä hyödyntäen. Sopii kaikille musiikista, tanssista ja seikkailuista innostuville.

Satuseikkailu
Kevään 2023 uutuustunti vahvistaa liikunnan iloa seikkailuliikunnan ja satujen muodossa. Tuntien teemat rakentuvat satujen ympärille, joita voi halutessa lukea lasten kanssa myös kotona. Liikkumaan innostaminen on meille sydämen asia ja jatkossa yhdistämme tähän entistä vahvemmin luovuuden eri ulottuvuudet. Satuseikkailu tunnilla vahvistuu monipuolisesti perusmotoriset taidot luovuuden, lasten osallisuuden ja liikunnan ilon ohella. Luovuutta vahvistetaan kauden aikana liikunnan lisäksi kuvataiteen ja musiikin keinoin.

Seikkailuliikunta
Liikunnan iloa, sankaritaitoja ja monipuolista menoa tarjoava tunti on suunnattu kaikille 3-5-vuotiaille pienille, jotka innostuvat seikkailuista, luovuudesta ja vauhdikkaasta menosta. Tunnilla vahvistuu perusmotoristen taitojen ohella sankaritaitoina reiluus ja ystävällisyys. Lisäksi opettelemme tunnistamaan omia vahvuuksia. Tuntien teemat rakentuu lasten toiveet huomioiden.

Skidiakro
Vauhdikkaan ja iloisen tunnin aikana harjoitellaan akrobatian alkeita. Käsilläseisontaa, siltoja, siltakaatoja sekä monipuolista liikuntaa. Tämä vauhdikas ja hauska tunti vahvistaa perusmotorisia taitoja, luovuutta ja liikunnan iloa.

Skidien lajijkokeilut 6-9v.
Liikunnan iloa, monipuolista menoa ja uusien taitojen oppimista. Kurssin aikana vahvistuu itseluottamus omiin taitoihin sekä tervettä kasvua ja kehitystä tukevat perusliikuntataidot, jonka lisäksi tutustutaan erilaisiin lajeihin lasten toiveet huomioiden. Vauhdikkaita liikuntaleikkejä, luovuutta ja ennen kaikkea hyvää fiilistä oppia ja kokeilla uutta. Oppimisympäristö on rakennettu niin, että jokainen saa onnistumisen kokemuksia – panostamme yksilöllisyyteen ja iloiseen sekä paineettomaan ilmapiiriin. Ohjaajina kokeneet kasvatus- ja liikunta-alan valmentajat ja asiantuntijat. Lajikokeiluina (lasten toiveet huomioiden): futsal / jalkapallo, koripallo, lentopallo, sähly, sulkapallo ym. Huomioithan, että tunneillamme saa aina vaihtoehtoja, mikäli joku asia ei innosta tai tunnu omalta. Olemme asiantuntijoita liikkumaan innostamisessa, hyvän fiiliksen sekä itseluottamuksen boostaamisessa. 

Skiditemppis 6-9v.
Monipuolista liikuntaa, vauhtia, iloa, aktiivisuutta ja rutkasti onnistumisen kokemuksia. Kokonaisuus rakentuu ryhmän toiveet huomioiden. Skiditemppiksessä harjoitellaan monipuolisia liikkumistaitoja, tasapainotaitoja, temppuilua, kehon voiman käyttöä ja opetellaan välineenkäsittelytaitoja erilaisten liikuntaleikkien avulla.

StreetDance 9-12v. 
Tunnilla vahvistetaan perusmotorisia taitoja, opetellaan erilaisia koreografioita ja perehdytään tanssin monipuoliseen maailmaan. Tuntien sisällöissä painotetaan lasten ideoita, luovuutta ja lapsilähtöisyyttä. Liikunnan iloa ja hauskaa yhdessä oloa.

StreetDance Teinit
Tunnilla opetellaan erilaisia koreografioita ja perehdytään tanssin monipuoliseen maailmaan. Tuntien sisällöissä painotetaan nuorten ideoita. Osallistuminen ei vaadi aiempaa taustaa, sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ohjaajana kokenut lasten ja nuorten liikunnan valmentaja Reetta Lagerström. Sopii 12-15 vuotiaille. 

Street-temppuilu 4-5v.
Street-temppuilu tunnilla vahvistetaan perusmotorisia taitoja, tutustutaan musiikkiliikuntaan sekä tanssin ja akrobatian alkeisiin. Kauden aikana harjoitellaan myös helppoja koreografioita. Liikunnan iloa ja hauskaa yhdessä oloa.

Supersankarit 3-6v.
Liikunnan iloa, sankaritaitoja ja monipuolista menoa tarjoava tunti on suunnattu kaikille 3-6-vuotiaille pienille supersankareille. Tunnilla vahvistuu perusmotoristen taitojen ohella sankaritaitoina rohkeus, reiluus, sinnikkyys ja ystävällisyys. Lisäksi opettelemme tunnistamaan omia vahvuuksia. Tunnille saa halutessaan pukeutua tai voi tulla omana itsenään.

Tanssiakro 6-9v.
Tunnilla liikutaan monipuolisesti, vahvistetaan perusmotorisia taitoja, tutustutaan tanssin sekä akrobatian maailmaan. Kauden aikana harjoitellaan koreografioita ja akrobatiatemppuja. Temppuja opetellaan yksilöllisesti lapsen toiveet ja taitotaso huomioiden. Liikunnan iloa ja hauskaa yhdessä oloa. Sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Teinien akro
Tunnilla harjoitellaan akrobatiaa ja sen alkeita. Käsilläseisontaa, siltoja, siltakaatoja sekä monipuolista menoa nuorten toiveet huomioiden. Tunti on suunnattu 12-15v. aiheesta kiinnostuneille eikä vaadi aiempaa taustaa. Ohjaajana kokenut lasten ja nuorten liikunnan valmentaja Reetta Lagerström.

Temppusankarit 4-7v. 
Luovuutta, liikunnnan iloa ja sankaritaitoja. Temppusankarit tunneilla liikutaan monipuolisesti, vahvistetaan perusmotorisia taitoja sekä harjoitellaan erilaisia temppuja lasten ideat huomioiden. Tunnilla painottuu yhdessä oivaltaminen, omien vahvuuksien tunnistaminen, luovat ratkaisut ja ennen kaikkea liikunnan ilo. Yhdessä rakennettuja taitoratoja, kehotemppuja ja luovaa liikettä vahvistava tunti sopii kaikille.

Vahvuutta ja voimaa äitiyteen Jatko
Vahvuutta ja voimaa äitiyteen! Tervetuloa vahvistamaan hyvää oloa yhdessä vauvan kanssa. Tämä tunti sopii liikuntaa harrastaneille äideille. Kurssin teemoina: voimaharjoittelu, liikkuvuus, lantionpohjan toiminta ja aktiivinen arki. Ohjaajana fysioterapeutti-opiskelija Hanna-Kaisa Salmi

Vahvuutta ja voimaa äitiyteen Startti
Vahvuutta ja voimaa äitiyteen! Tervetuloa vahvistamaan hyvää oloa yhdessä vauvan kanssa. Tämä tunti sopii aloittelijoille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kurssin teemoina liikkuvuus, lantionpohjan toiminta ja aktiivinen arki sekä vahva selkä ja core. Ohjaajana fysioterapeutti-opiskelija Hanna-Kaisa Salmi

Äiti – Taapero Treeni
Löytyykö kotoa meneväinen taapero ja äiti, joka kaipaa tehokkaita treenejä ja yksilöllistä ohjausta? Tällä kurssilla keskitytään äidin treeniin lapsen ehdoilla. Lihaskuntoa ja voimaa vahvistava tunti, jossa tehdään myös yhteisiä harjoitteita taaperon painoa hyödyntäen.

Äiti – vauva jumppa
Tällä tunnilla keskitytään lempeästi harjoittelun aloittamiseen synnytyksen jälkeen. Haemme hyvää ryhtiä, kuntoa ja vahvistamme koko kehoa sekä syvien lihasten tukea. Pienten ryhmien ansiosta haasteita ja liikkeitä skaalataan
tarpeiden sekä toiveiden mukaan.

Äiti – vauva Jooga
Lempeää hathajoogaa yhdessä vauvan kanssa. Liikkeen ja hengityksen synkroniaa. Lempeä tunti avaa kehoa ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Pienten ryhmien ansiosta haasteita ja liikkeitä skaalataan tarpeiden sekä toiveiden mukaan.