USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Saat meiltä sähköpostiisi laskun, jonka lisäksi voit hyödyntää seuraavia liikuntaseteleitä: Smartum, Edenred, Tyky ja E-passi. Kurssit voi maksaa myös osissa tai lasku/liikuntaseteli-yhdistelmällä. Meillä on myös korttimaksupääte. Ilmoitathan meille maksutavapasi ilmoittautumisen yhteydessä niin tiedämme, miten toimia. Kaunis kiitos.

Kyllä voi. Vähennämme laskusta kuluneet kerrat. Olethan meihin sähköpostitse yhteydessä: arttu@liikuleikiloista.fi niin sovitaan yksityiskohdista. Huomioithan, että ennen kauden alkua tulleet ilmoittautumiset koskevat koko kautta. Mahdollisia poissaoloja voi korvata kaikilla muilla viikkotunneilla. Tervetuloa mukaan!

Kyllä voi. Tällöin laskuun lisätään sisaruslisä. Ilmoitathan toimistolle, mikäli perheestäsi tulee useampi lapsi: arttu@liikuleikiloista.fi

Mikäli lähdet matkalle tai tiedät ennakkoon, ettet pääse niin voit ilmoittaa siitä meille. Haluamme pitää ryhmäkoot pieninä ja siksi korvaustunneille otetaan vain rajallinen määrä ihmisiä. Näin tiedämme, mikäli jossain ryhmissä on enemmän tilaa korvaajille. Kaunis kiitos.

Kyllä voi ja tämä onkin yksi joustavan treenaamisen sekä uusien treenimuotojen testaamisen kulmakivi. Mahdollisia poissaoloja voi korvata kuluvan kauden ajan (kevät tai syksy). Huomioithan, että voit osallistua meidän kaikille viikkotunneille. ESIM. Perhetunneille ilmoittautuneet voivat korvata aikuisten tunneilla ja toisinpäin. Tervetuloa kokeilemaan uusia tunteja, tämä on hyvä keino haastaa esim. epämukavuusalue ja löytää itsestä uusia puolia. Korvauspaikka varataan sähköpostitse: info@liikuleikiloista.fi

HUOM!

  • Korvaustunnille ilmoittautuminen on sitova.
  • Korvauskäytäntö koskee viikkotunteja.
  • Workshopeissa ei voi korvata.
  • Korvaustunnit on hyvä varata ajoissa. Emme aina pysty vastaamaan (olemme ohjaamassa, vapaalla) lyhyellä varoitusajalla. Toki näitä saa kysellä ja vahvistamme kyllä paikat heti, kun mahdollista.
Mikäli osallistut kaudella useammalle kurssille, saat ylimääräisiä treenikertoja kaupan päälle. Kahden kurssin ostajalle 2 treenikertaa, kolmen kurssin ostajalle 4 kertaa. Kerrat voi käyttää kuluvan kauden aikana meidän kaikilla viikkotunneilla.
Kyllä voit ja toivommekin, että tulet tunneille. Kuulemme mielellään toiveesi ennen ensimmäistä tuntia, jotta voimme huomioida sen suunnittelussa. Kaikilla tunneilla saa vaihtoehtoja helposta haastavaan. Tärkein on keskittyä omaan treeniin ja tehdä se, mikä palvelee juuri sinua.
Ryhmäkoot ovat pienet, n. 4-8 henkilöä/perhettä/ryhmä. Painotamme tunneillamme yksilöllisyyttä ja liikunnan iloa. Toivomme, että asiakkaat keskittyisivät tunnilla omaan treeniinsä ja tekisivät valintoja omaa kehoa kuunnellen. Meidän tunneilla saa ja pitää tulla sellaisena kuin on. Energiatasot vaihtelevat päivittäin ja on ok ottaa välillä kevyemmin ja seuraavalla kerralla tiukemmin. Treenin sisällä jokainen tekee valintoja oman tarpeen mukaan ja kunnioitamme tätä. Ota meihin yhteyttä niin mietitään sinulle sopiva tunti.

Rakennamme oppimisympäristömme niin, että se tukee onnistumisen kokemuksia, liikunnan iloa ja lapsilähtöisyyttä. Tunneilla saa tutustua toimintaan rauhassa. Pienet ryhmät mahdollistavat sen, että toiminta rakentuu lasten ja perheiden toiveiden pohjalta. Haluamme kuulla, mistä lapsesi on kiinnostunut ja huomioimme sen suunnittelussa. Painotamme sitä, että toiminta ei ole ainoa oppimisen mittari vaan lapsi oppii myös havainnoimalla, seuraamalla ja tutkimalla. Tämän vuoksi annamme tilaa tulla mukaan omaan tahtiin. Haluamme rakentaa positiivisia liikuntakokemuksia, jotka vahvistavat itsetuntoa, pystyvyyden tunnetta ja hyvää fiilistä.

Rentous ja hauskuus ovat fiiliksiä, jota painotamme. Pienten ryhmien ansioista treenejä voi skaalata jokaiselle sopivaksi. Meillä liikkuu myös aktiivisemmat treenaajat ja he saavat monipuolisuutta treeneihinsä tunneillamme.
Yksikään tunti ei ole kauden aikana samanlainen. Kokonaisuus rakentuu asiakkaiden ja ryhmän toiveiden pohjalta. Kauden aikana liikutaan monipuolisesti ja vahvistetaan näin koko kehon hyvinvointia.