TUTUSTU TIIMIIMME

Ammattitaitoinen, energinen ja iloinen tiimimme auttaa Sinua löytämään treenin, joka sopii juuri sinulle.

Meille tärkeintä on liikunnan ilo. Hauskuus yhdistettynä tehokkaisiin ja vaihteleviin treeneihin tuottaa hyvää fiilistä. Haastamme sinua kokeilemaan uutta. Näin opit ja löydät asioita, jotka toimivat juuri sinulla.

 

Uskomme yksilöllisyyteen ja haluamme kuulla toiveesi. Tarjoamme haasteita tarpeesi huomioiden. Meillä liikkuu niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin treenaajat. Tärkeintä on löytää se oma juttu. Tule sellaisena kuin olet.

 

Johanna
Johanna Luttinen

Liiku, Leiki ja Loista omistaja

 

Olen Johanna, äiti, vaimo ja hulluna liikunnan hyvää fiilistä rakastava yrittäjä. Olen myös entinen jalkapalloilija ja elänyt kilpaurheilijan arkea koko nuoruuden ja varhaisaikuisuuden. Rakastan uuden oppimista ja oivalluksia, jotka muovaavat arkeamme sellaista elämää kohti, jossa on kokonaisvaltaisesti hyvä olla. Olen kova jännittämään, vaikka samalla innostun haasteita ja uuden luomisesta. Minua inspiroi erilaiset kohtaamiset, musiikki ja luonnon kauneus. Uskon inhimillisiin kohtaamisiin sekä siihen, että meillä toimii erilaiset asiat. Tärkeintä on löytää se oma juttu.

 

Koulutukseltani olen liikunnan ammattitutkinnon suorittanut urheiluopistojen sertifioima Personal Trainer. Olen erikoistunut psyykkiseen valmentamiseen (Sportfocus & Trainer 4 You, opinnot käynnissä). Pohjakoulukseltani olen yo-merkonomi ja lastentarhanopettajan pätevyyden omaava sosionomi (AMK). Työkokemusta on kertynyt niin seurapuolelta (HJK) kuin koulu- ja päiväkotimaailmasta. Olen valmentanut vuodesta 2002.

 

Liiku, Leiki ja Loista on mun juttu ja pitkäaikainen salainen haave, joka lopulta kävi toteen. Liikunnan ilo ja hyvä fiilis ovat sydämen asia, jota haluan vahvasti toiminnassamme painottaa. Työssäni korostuu rentous, hauskuus ja yksilöllisyys – tärkeintä on, että saa olla oma itsensä. Haluan kuulla tarinasi, toiveesi ja näiden pohjalta rakentaa kokonaisuuden, joka palvelee juuri sinua. Liikunnan ilo näkyy vahvasti tunneillani naurun ja huumorin ohella – herkän mimmin takaa löytyy määrätietoinen valmentaja, joka osaa huomioida arkesi vaatimukset treenien toteutuksessa. Nähdään tunneilla!

 

 

 

Reetta Lagerström

Tämä monitaituri on Ryt 500 jooga ohjaaja ja opiskelee tällä hetkellä lasten- ja nuortenliikunnan valmennusta Vierumäellä.

 

Tanssi, sirkus ja akrobatia ovat lajeina lähellä sydäntä, minkä lisäksi Reetta rakastaa haasteita, kehonpainoharjoittelua sekä street workoutia. Käsilläseisonnan kuningatar ja tiimimme paras punnertaja – variaatioita saat helposta haastavaan ja kaikkea siltä väliltä.

 

Reetta ohjaa lasten- ja aikuisten tanssitunteja, skidiakrobatiaa, joogaa, kehonpainotreenejä ja PerheTreenejä.

 

Reetan tunneilta saat vinkkejä monipuoliseen treeniin ja erilaisiin keholla tehtäviin temppuihin huumorilla höystettynä. Toisaalta rentoutuminen, rauhoittuminen ja kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi kulkee vahvasti mukana räväkän meiningin rinnalla. Reetta rakastaa haasteita ja tiukkaa treeniä – jos haluat ylittää itsesi, tule tämän mimmin lihaskuntotunneille!

 

Reetta
Laura
Laura Välkkynen

Tämä iloinen ja energinen mimmi ohjaa meillä niin lasten, perheiden kuin aikuisten tunteja. Lauran vahvuuksia ovat kuntonyrkkeily, kehonpainotreeni, kehonhuolto ja erilaiset ketteryyttä ja reaktiokykyä kehittävät harjoitteet. Tämä mimmi on myös ammattihieroja ja ottaa asiakkaita vastaan Oulunkylän hyvinvointistudiolla maanantaisin ja torstaisin.

 

Lauran taustalta löytyy monipuolista osaamista: salibandy, kamppailulajit, kuntosaliharjoittelu, lenkkeily ja telinevoimistelu. Hän on ohjannut mm. kunto-, ja kuntopotkunyrkkeilyä sekä kehonhuoltotunteja. Laura on innokas oppimaan uutta, heittäytyy hetkeen ja auttaa mielellään asiakkaita tunneilla, jotta jokainen saa treenistä oman optiminsa irti. Tältä mimmiltä kannattaa kysyä myös vinkkejä kehonhuoltoon.

Lotta Peitsi

Liikuntaneuvoja (LPT / Kisakallion Urheiluopisto 2014). Opiskelee merkonomiksi.

 

Lotta työskentelee Malmin Palloseurassa pienten tyttöfutareiden kanssa ja ohjaa aikuisille jumppaa. HJK:ssa työkokemusta on kertynyt niin iltapäiväkerhojen puolelta kuin jalkapallokoulujen ohjaamisesta. Hän on myös valmentanut HJK:lla tyttöjunioreita.

 

Lotta kuvailee itseään moniliikkujana. Hän on pelannut jalkapalloa 20 vuotta ja pitkän futisuran ohella aloittanut salibandyn viime vuoden syksyllä. Salibandy on vienyt Lotan sydämen, sillä uuden lajin oppiminen on ollut motivoivaa ja superhauskaa! Tänä vuonna uusia haasteita on haettu myös juoksun puolelta. Ensimmäisen puolimaratonin jälkeen Lotta innostui niin paljon, että ilmoittautui kokonaiselle.

 

Lotalle tärkeintä on aina ollut se, että tunneilla on hauskaa. Liikunnan ilo, rentous ja hyvä fiilis on se, mitä hän kaipaa niin omaa tekemiseen kuin tunneilla asiakkailleen. “Vaikka tekee tosissaan niin sitä ei tarvitse ottaa liian vakavasti. Ollaan pilke silmäkulmassa!”.

Lotta
Satu fyssari
Satu Ranta

Olen fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja sekä voimisteluvalmentaja ja -tuomari. Tultuani itse äidiksi kiinnostuin raskauden ja synnytyksen tuomista muutoksista kehossa sekä äidin palautumisen ja hyvinvoinnin tukemisesta. Olenkin nyt opiskellut ja kouluttautunut äitiysfysioterapeutiksi. Fysioterapeutin työssä näen yhtymäkohtia valmentamiseen, molemmissa rooleissa koen auttavani yksilöitä eteenpäin omalla polullaan. Tällä hetkellä kouluttaudun urheilufysioterapian osaajaksi.

 

Perheeseeni kuuluu kaksi alle kouluikäistä lasta, mies ja Kiljusen herrasväkeämme täydentää vielä kaksi kultaistanoutajaa.

 

Äideille suunnattujen pienryhmien ohjauksen lisäksi, otan syksyllä vastaan yksilöasiakkaita uusissa Oulunkylän tiloissa. Suunnitelmissa on myös järjestää workshoppeja ja luentoja hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Toimintaa on tarkoitus kehittää toiveittenne pohjalta. Kaikki palaute, ideat ja kysymykset ovat tervetulleita! Hymyillään kun tavataan ja nykäiskää rohkeasti hihasta!

Hanna Laine

Olen Hanna, tiimin kuopus. Sydäntäni lähellä on erityisesti juokseminen, jooga ja läheiset ihmiset, unohtamatta hyvää ruokaa, viiniä sekä matkustelua.

 

Olen yleisurheiluvalmentaja sekä valmistun pian RYT200-joogaopettajakoulutuksesta. Ohjaan juoksukouluja, kroppa kuntoon tuntia, kehonhuoltoa sekä sijaistan muita ohjaajia. Tunneillani tehdään jämptisti hommia, mutta pidetään aina hymy huulilla! Kannustan iloitsemaan pienistäkin onnistumisista ja uskon siihen, että vain tekemällä ja kokeilemalla oppii sen, mikä itsellä toimii.

 

Oma taustani on yleisurheilusta, pikajuoksusta. Kilpailin noin 20 -vuotiaaksi asti, kunnes oma hyvinvointini ei enää kestänyt kilpaurheilun maailmaa. Olen oppinut kantapään kautta, että omaa kehoa on tärkeä kuunnella ja kunnioittaa. Kilpaurheilun lopettamisen jälkeen olen pienin, mutta varmoin askelin, opetellut kohtaamaan itseni lempeämmin ja armollisemmin. Treeneissäni on aina mahdollisuus tehdä kevyemmin harjoituksia – tärkeintä on, että osallistuu! Haasteita saa omien toiveiden mukaan aina helposta haastavaan.

 

Uskon, että kokonaisvaltainen hyvinvointi rakentuu pienistä palasista ja liikunta on yksi näistä. Nähdään tunneillani!

Hanna
Tiina – Liiku, Leiki ja Loista
Tiina Petrell

Olen fysioterapeutti opiskelija ( Arcada), joka on liikkunut läpi ikänsä. Taustalla nuorena käydyt tanssitunnit, jääkiekko sekä salibandy. Oma juttu löytyi syksyllä 2014 Luulajassa asuessa, kun kävin Crossfit Onramp kurssin ja jäin sille tielle. Lajissa kiehtoo monipuolisuus ja haasteellisuus, lajin parissa voi kehittyä aina. Olen päässyt myös todistamaan uskomattomia kasvutarinoita niin nuorten kuin vanhempien lajin harrastajien parissa, pidän myös lajiin kuuluvasta yhteisöllisyys ajattelusta.

 

Tulevana fysioterapeuttina uskon vahvasti lauseeseen ”liike on lääke” – toivon, että jokainen löytää oman juttunsa liikunnan parissa. Ajan myötä olen myös oppinut olemaan itselleni armollinen ja kuuntelemaan oman kehoni signaaleja. Tiedän, että on ok ettei aina mennä täysillä, vaan omaa kehoa kuunnellen. Tätä ajatusmaailmaa tuon esille myös tunneillani.

 

Viime vuosien aikana kehon liikkuvuudesta on tullut itselleni tärkeä asia, kävin kesällä 2018 Fascia Method ryhmäliikunta ohjaaja kurssin, joka antoi paljon uusia eväitä ja ideoita kehonhuoltoon ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Uskon monipuoliseen treenamiseen ja aidosti yksilölliseen kohtaamiseen. Rakastan uuden oppimista ja kehon haastamista lempeän jämptisti järkeä unohtamatta.

X