TUTUSTU TIIMIIMME

”Suoritamme rennolla twistillä aina asiakkaan etu edellä!"

Ammattitaitoinen, energinen ja iloinen tiimimme auttaa Sinua löytämään treenin, joka sopii juuri sinulle.

Meille tärkeintä on liikunnan ilo. Hauskuus yhdistettynä tehokkaisiin ja vaihteleviin treeneihin tuottaa hyvää fiilistä. Haastamme sinua kokeilemaan uutta. Näin opit ja löydät asioita, jotka toimivat juuri sinulla.

Uskomme yksilöllisyyteen ja haluamme kuulla toiveesi. Tarjoamme haasteita tarpeesi huomioiden. Meillä liikkuu niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin treenaajat. Tärkeintä on löytää se oma juttu. Tule sellaisena kuin olet.

Johanna Luttinen

Liiku, Leiki ja Loista omistaja, Sankaritaidot Oy toimitusjohtaja

Olen Johanna, äiti, vaimo ja arjen hyvää fiilistä rakastava yrittäjä sekä Sankarikoira Iidan omistaja. Rakastan uuden oppimista ja oivalluksia, jotka muovaavat arkeamme sellaista elämää kohti, jossa on kokonaisvaltaisesti hyvä olla. Olen kova jännittämään, vaikka samalla innostun haasteista ja uuden luomisesta. Minua inspiroi erilaiset kohtaamiset, musiikki ja luonnon kauneus. Uskon inhimillisyyteen sekä siihen, että meillä toimii erilaiset asiat. Tämän vuoksi painotan valmennuksessani paljon yksilöllisyyden huomioimista.

Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) sekä liikunnan ammattitutkinnon suorittanut urheiluopistojen sertifioima Personal Trainer. Olen erikoistunut psyykkiseen valmentamiseen ja täydennyskoulutan itseäni jatkuvasti (liikunnanohjaaja AMK opinnot käynnissä). Työkokemusta on kertynyt niin seurapuolelta (HJK) kuin koulu- ja päiväkotimaailmasta opettajan työstä. Olen valmentanut vuodesta 2002. Liiku, Leiki & Loista toiminnan organisoinnin ohella koulutan paljon valmentajia ja varhaiskasvatuksen henkilökuntaa tavoitteenani kehittää lasten liikkumisen olosuhteita vahvassa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Lisää näistä meiningeistä voit lukea Sankaritaidot-sivuilta.

Liiku, Leiki ja Loista on mun juttu ja pitkäaikainen salainen haave, joka lopulta tammikuussa 2016 kävi toteen. Liikunnan ilo ja hyvä fiilis ovat mulle sydämen asioita, joita haluan vahvasti toiminnassamme painottaa. Työssäni korostuu rentous, hauskuus, luovuus, yhdessä tekeminen ja yksilöllisyys – tärkeintä on, että saa olla oma itsensä. Haluan kuulla toiveita ja rakentaa sen pohjalta yksilöllisesti toimivan kokonaisuuden. Liikunnan ilo näkyy vahvasti tunneillani naurun ja huumorin ohella – herkän mimmin takaa löytyy määrätietoinen valmentaja, joka osaa huomioida arjen muutokset, tarpeet ja realiteetit joustavan rennolla twistillä. Nähdään tunneilla!

Reetta Lagerström

Tämä monitaituri on Ryt 500 joogaohjaaja ja lasten- ja nuortenliikunnan valmentaja.

Tanssi, sirkus ja akrobatia ovat lajeina lähellä sydäntä, minkä lisäksi Reetta rakastaa haasteita ja kehonpainoharjoittelua. Käsilläseisonnankuningatar ja tiimimme paras punnertaja – variaatioita saat helposta haastavaan ja kaikkea siltä väliltä.

Reetta ohjaa lasten- ja aikuisten tanssitunteja, skidiakrobatiaa, joogaa, kehonpainotreenejä ja PerheTreenejä.

Reetan tunneilta saat vinkkejä monipuoliseen treeniin ja erilaisiin keholla tehtäviin temppuihin huumorilla höystettynä. Toisaalta rentoutuminen, rauhoittuminen ja kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi kulkee vahvasti mukana räväkän meiningin rinnalla. Reetta rakastaa haasteita ja tiukkaa treeniä – jos haluat ylittää itsesi, tule tämän mimmin lihaskuntotunneille!

Tiina Petrell

Olen fysioterapeutti (AMK), joka on liikkunut läpi ikänsä. Taustalla nuorena käydyt tanssitunnit, jääkiekko sekä salibandy. Oma juttu löytyi syksyllä 2014 Luulajassa asuessa, kun kävin Crossfit Onramp kurssin ja jäin sille tielle. Lajissa kiehtoo monipuolisuus ja haasteellisuus, lajin parissa voi kehittyä aina. Olen päässyt myös todistamaan uskomattomia kasvutarinoita niin nuorten kuin vanhempien lajin harrastajien parissa, pidän myös lajiin kuuluvasta yhteisöllisyys ajattelusta.

Fysioterapeuttina uskon vahvasti lauseeseen ”liike on lääke” – toivon, että jokainen löytää oman juttunsa liikunnan parissa. Ajan myötä olen myös oppinut olemaan itselleni armollinen ja kuuntelemaan oman kehoni signaaleja. Tiedän, että on ok ettei aina mennä täysillä, vaan omaa kehoa kuunnellen. Tätä ajatusmaailmaa tuon esille myös tunneillani.

Viime vuosien aikana kehon liikkuvuudesta on tullut itselleni tärkeä asia, kävin kesällä 2018 Fascia Method ryhmäliikunta ohjaaja kurssin, joka antoi paljon uusia eväitä ja ideoita kehonhuoltoon ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Uskon monipuoliseen treenamiseen ja aidosti yksilölliseen kohtaamiseen. Rakastan uuden oppimista ja kehon haastamista lempeän jämptisti järkeä unohtamatta.

Satu Ranta

Olen fysioterapeutti, PhysioPilates-ohjaaja sekä voimisteluvalmentaja ja -tuomari. Tultuani itse äidiksi kiinnostuin raskauden ja synnytyksen tuomista muutoksista kehossa sekä äidin palautumisen ja hyvinvoinnin tukemisesta. Olenkin nyt opiskellut ja kouluttautunut äitiysfysioterapeutiksi. Fysioterapeutin työssä näen yhtymäkohtia valmentamiseen, molemmissa rooleissa koen auttavani yksilöitä eteenpäin omalla polullaan. Tällä hetkellä kouluttaudun urheilufysioterapian osaajaksi.

Perheeseeni kuuluu kaksi alle kouluikäistä lasta, mies ja Kiljusen herrasväkeämme täydentää vielä kaksi kultaistanoutajaa.

Äideille suunnattujen pienryhmien ohjauksen lisäksi, otan syksyllä vastaan yksilöasiakkaita uusissa Oulunkylän tiloissa. Suunnitelmissa on myös järjestää workshoppeja ja luentoja hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Toimintaa on tarkoitus kehittää toiveittenne pohjalta. Kaikki palaute, ideat ja kysymykset ovat tervetulleita! Hymyillään kun tavataan ja nykäiskää rohkeasti hihasta!

Kati Mäkelä

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tämän empaattisen ja lempeän mimmin juttu. Koulutukseltaan Kati on lähihoitaja ja hyvinvointivalmentaja, joka on lisäksi lukenut avoimessa yliopistossa ravitsemustieteen sekä liikuntapsykologian perusopinnot. Kati tekee myös Firstbeatin hyvinvointianalyyseja ja onkin viime aikoina perehtynyt paljon palautumisen näkökulmaan osana hyvinvointia.

Katin tunneilla ilo, huumori ja hyvä fiilis on vahvasti läsnä. Tämä lempeä mimmi räätälöi sinulle takuuvarmasti hyvän olon treenin.

Anu Tevanlinna

Olen laillistettu psykologi (PsM) ja coach (RCC). Missioni on saada yksilöt nauttimaan arjestaan sekä lisätä yksilötasolla elämäntyytyväisyyttä ja edistää psyykkistä hyvinvointia. Työskentelen valmentajana, yrittäjänä ja työelämänpsykologina.

Valmentajana yhdistän aivotutkimukseen perustuvaan Brain-based Coaching -menetelmään psykoedukaatiota sekä elämänmuutoksia parhaiten tukevia harjoituksia ja menetelmiä esimerkiksi hyväksymis- ja omistautumisterapiasta ja kognitiivisesta käyttäytymisterapiasta.

Valmennuksissani haluan tarjota mahdollisuuden pysähtyä itsensä ja omien toiveiden äärelle. Teemmekin valmennuksissani mm. mielikuvaharjoituksia, arvotyöskentelyä sekä erilaisia tehtäviä ja harjoituksia, jotka lisäävät itsetuntemusta ja auttavat valmennettavaa etenemään kohti hänelle merkityksellisiä tavoitteita. Valmentajana panostan siihen, että valmennettavani löytävät juuri omaan elämäänsä sopivat ratkaisut sekä juurruttavat sopivin askelin uudet ajattelu- ja toimintamallit pysyväksi osaksi arkeaan.

SONJA TOIVOLA

Sonja Toivola on fysioterapeutti, barreohjaaja ja kahden lapsen äiti. Kiinnostus kehoon ja sen toimintaan on tullut pitkän tanssitaustan kautta, ja erikoistuminen äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan on Sonjan ammatillinen intohimo ja ikuisten jatko-opiskeluiden kohde.
 
Sonja on luonut omat tuntikonseptinsa, joissa yhdistyy tanssitausta, barre, äitiysfysioterapian osaaminen sekä huumori ja ilon kautta tekeminen. Sonja myös kouluttaa muita liikunta-alan ammattilaisia lantionpohjasta ja äitiysasiakkaiden ohjaamisesta.
 
Sonjan tunneille voit tulla, vaikka sinulla olisi ”kaksi vasenta jalkaa” ilman mitään tanssitaustaa, ja löytää sieltä ballerinan ryhdin ja kehon kannattelua hymy huulilla.

LAURA POHJALAINEN

Laura on kilpacheerleading valmentaja.

LOTTA PEITSI

Liikuntaneuvoja (LPT / Kisakallion Urheiluopisto 2014). Opiskelee merkonomiksi.

Lotalla työkokemusta on kertynyt niin iltapäiväkerhojen puolelta kuin jalkapallokoulujen ohjaamisesta. Hän on myös valmentanut HJK:lla tyttöjunioreita.

Lotta kuvailee itseään moniliikkujana. Hän on pelannut jalkapalloa 20 vuotta ja pitkän futisuran ohella aloittanut salibandyn viime vuoden syksyllä. Salibandy on vienyt Lotan sydämen, sillä uuden lajin oppiminen on ollut motivoivaa ja superhauskaa! Tänä vuonna uusia haasteita on haettu myös juoksun puolelta. Ensimmäisen puolimaratonin jälkeen Lotta innostui niin paljon, että ilmoittautui kokonaiselle.

Lotalle tärkeintä on aina ollut se, että tunneilla on hauskaa. Liikunnan ilo, rentous ja hyvä fiilis on se, mitä hän kaipaa niin omaa tekemiseen kuin tunneilla asiakkailleen. “Vaikka tekee tosissaan niin sitä ei tarvitse ottaa liian vakavasti. Ollaan pilke silmäkulmassa!”.

ARTTU LUTTINEN

Kahden koululaisen isä, yrittäjä, valmentaja ja entinen huippukiekkoilija. Arttu on pelannut ammatikseen jääkiekkoa 17 vuotta niin Suomessa kuin ulkomailla. Uransa aikana hän on toiminut kapteenina ja kapteenistossa sekä nähnyt, mistä menestys, hyvinvointi ja arjessa jaksaminen koostuu tavoitteellisen ja vaativan työn rinnalla. 


Arttu on valmentanut niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin (mm. kansainvälinen Ebel-liiga ja Urheilevan lasten Sankaritaidot®) ja järjestänyt kiekkoleville skideille leirejä. Lisäksi hän ollut kehittämässä urheilevien lasten harrastamisen olosuhteita Sankaritaidot® yhteistyöprojekteissa. 

Valmennuksessaan hän uskoo välittämiseen, opettamiseen ja positiiviseen vaatimiseen – kaiken pohjalla hän pitää tärkeänä luottamusta ja kunnioitusta, joka luo vahvan sekä turvallisen pohjan uuden oppimiselle, kehittymiselle ja urheiljana kasvamiselle.

Hanna Eronen, sijaistaa

Sydäntäni lähellä on erityisesti juokseminen, jooga ja läheiset ihmiset, unohtamatta hyvää ruokaa, viiniä sekä matkustelua.

Olen yleisurheiluvalmentaja sekä RYT200-joogaopettaja. Ohjaan juoksukouluja, kroppa kuntoon tuntia, kehonhuoltoa sekä sijaistan muita ohjaajia. Tunneillani tehdään jämptisti hommia, mutta pidetään aina hymy huulilla! Kannustan iloitsemaan pienistäkin onnistumisista ja uskon siihen, että vain tekemällä ja kokeilemalla oppii sen, mikä itsellä toimii.

Oma taustani on yleisurheilusta, pikajuoksusta. Kilpailin noin 20 -vuotiaaksi asti, kunnes oma hyvinvointini ei enää kestänyt kilpaurheilun maailmaa. Olen oppinut kantapään kautta, että omaa kehoa on tärkeä kuunnella ja kunnioittaa. Kilpaurheilun lopettamisen jälkeen olen pienin, mutta varmoin askelin, opetellut kohtaamaan itseni lempeämmin ja armollisemmin. Treeneissäni on aina mahdollisuus tehdä kevyemmin harjoituksia – tärkeintä on, että osallistuu! Haasteita saa omien toiveiden mukaan aina helposta haastavaan.

Uskon, että kokonaisvaltainen hyvinvointi rakentuu pienistä palasista ja liikunta on yksi näistä. Nähdään tunneillani!
Hanna

Laura Välkkynen, sijaistaa

Tämä iloinen ja energinen mimmi ohjaa meillä niin lasten, perheiden kuin aikuisten tunteja. Lauran vahvuuksia ovat kuntonyrkkeily, kehonpainotreeni, kehonhuolto ja erilaiset ketteryyttä ja reaktiokykyä kehittävät harjoitteet.

Lauran taustalta löytyy monipuolista osaamista: salibandy, kamppailulajit, kuntosaliharjoittelu, lenkkeily ja telinevoimistelu. Hän on ohjannut mm. kunto-, ja kuntopotkunyrkkeilyä sekä kehonhuoltotunteja. Laura on innokas oppimaan uutta, heittäytyy hetkeen ja auttaa mielellään asiakkaita tunneilla, jotta jokainen saa treenistä oman optiminsa irti. Tältä mimmiltä kannattaa kysyä myös vinkkejä kehonhuoltoon.

Haastamme sinua kokeilemaan uutta ja tarjoamme haasteita tarpeesi huomioiden.

X