TUTUSTU TIIMIIMME

”Suoritamme rennolla twistillä aina asiakkaan etu edellä!"

Ammattitaitoinen, energinen ja iloinen tiimimme auttaa Sinua löytämään treenin, joka sopii juuri sinulle.

Meille tärkeintä on liikunnan ilo. Hauskuus yhdistettynä tehokkaisiin ja vaihteleviin treeneihin tuottaa hyvää fiilistä. Haastamme sinua kokeilemaan uutta. Näin opit ja löydät asioita, jotka toimivat juuri sinulla.

Uskomme yksilöllisyyteen ja haluamme kuulla toiveesi. Tarjoamme haasteita tarpeesi huomioiden. Meillä liikkuu niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin treenaajat. Tärkeintä on löytää se oma juttu. Tule sellaisena kuin olet.

Johanna Luttinen

Liiku, Leiki ja Loista omistaja, Sankaritaidot Oy toimitusjohtaja

Olen Johanna, äiti, vaimo ja arjen hyvää fiilistä rakastava yrittäjä sekä Sankarikoira Iidan omistaja. Rakastan uuden oppimista ja oivalluksia, jotka muovaavat arkeamme sellaista elämää kohti, jossa on kokonaisvaltaisesti hyvä olla. Olen kova jännittämään, vaikka samalla innostun haasteista ja uuden luomisesta. Minua inspiroi erilaiset kohtaamiset, musiikki ja luonnon kauneus. Uskon inhimillisyyteen sekä siihen, että meillä toimii erilaiset asiat. Tämän vuoksi painotan valmennuksessani paljon yksilöllisyyden huomioimista.

Koulutukseltani olen liikunta-ja kasvatusalan ammattilainen (sosionomi AMK), psyykkinen valmentaja ja personal trainer. Täydennyskoulutan itseäni jatkuvasti (liikunnanohjaaja AMK ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti opinnot käynnissä). Työkokemusta on kertynyt niin seurapuolelta (HJK) kuin koulu- ja päiväkotimaailmasta opettajan työstä. Olen valmentanut vuodesta 2002. Liiku, Leiki & Loista toiminnan organisoinnin ja johtamisen ohella koulutan paljon valmentajia ja varhaiskasvatuksen henkilökuntaa tavoitteenani kehittää lasten liikkumisen olosuhteita vahvassa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Valmennustyöni keskittyy nykyisin pääosin psyykkiseen valmennukseen yksilö- joukkue- ja seuratasolla. Lisää näistä meiningeistä voit lukea Sankaritaidot-sivuilta.

Liiku, Leiki ja Loista on mun juttu ja pitkäaikainen salainen haave, joka lopulta tammikuussa 2016 kävi toteen. Liikunnan ilo ja hyvä fiilis ovat mulle sydämen asioita, joita haluan vahvasti toiminnassamme painottaa. Työssäni korostuu rentous, hauskuus, luovuus, yhdessä tekeminen ja yksilöllisyys – tärkeintä on, että saa olla oma itsensä. Haluan kuulla toiveita ja rakentaa sen pohjalta yksilöllisesti toimivan kokonaisuuden. Liikunnan ilo näkyy vahvasti tunneillani naurun ja huumorin ohella – herkän mimmin takaa löytyy määrätietoinen valmentaja, joka osaa huomioida arjen muutokset, tarpeet ja realiteetit joustavan rennolla twistillä. Nähdään tunneilla!

Reetta Lagerström

Tämä monitaituri on Ryt 500 joogaohjaaja ja lasten- ja nuortenliikunnan valmentaja.

Tanssi, sirkus ja akrobatia ovat lajeina lähellä sydäntä, minkä lisäksi Reetta rakastaa haasteita ja kehonpainoharjoittelua. Käsilläseisonnankuningatar ja tiimimme paras punnertaja – variaatioita saat helposta haastavaan ja kaikkea siltä väliltä.

Reetta ohjaa lasten- ja aikuisten tanssitunteja, skidiakrobatiaa, joogaa, kehonpainotreenejä ja PerheTreenejä.

Reetan tunneilta saat vinkkejä monipuoliseen treeniin ja erilaisiin keholla tehtäviin temppuihin huumorilla höystettynä. Toisaalta rentoutuminen, rauhoittuminen ja kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi kulkee vahvasti mukana räväkän meiningin rinnalla. Reetta rakastaa haasteita ja tiukkaa treeniä – jos haluat ylittää itsesi, tule tämän mimmin lihaskuntotunneille!

Tiina Petrell

Olen fysioterapeutti (AMK), joka on liikkunut läpi ikänsä. Taustalla nuorena käydyt tanssitunnit, jääkiekko sekä salibandy. Oma juttu löytyi syksyllä 2014 Luulajassa asuessa, kun kävin Crossfit Onramp kurssin ja jäin sille tielle. Lajissa kiehtoo monipuolisuus ja haasteellisuus, lajin parissa voi kehittyä aina. Olen päässyt myös todistamaan uskomattomia kasvutarinoita niin nuorten kuin vanhempien lajin harrastajien parissa, pidän myös lajiin kuuluvasta yhteisöllisyys ajattelusta.

Fysioterapeuttina uskon vahvasti lauseeseen ”liike on lääke” – toivon, että jokainen löytää oman juttunsa liikunnan parissa. Ajan myötä olen myös oppinut olemaan itselleni armollinen ja kuuntelemaan oman kehoni signaaleja. Tiedän, että on ok ettei aina mennä täysillä, vaan omaa kehoa kuunnellen. Tätä ajatusmaailmaa tuon esille myös tunneillani.

Viime vuosien aikana kehon liikkuvuudesta on tullut itselleni tärkeä asia, kävin kesällä 2018 Fascia Method ryhmäliikunta ohjaaja kurssin, joka antoi paljon uusia eväitä ja ideoita kehonhuoltoon ja hyvinvoinnin lisäämiseen. Uskon monipuoliseen treenamiseen ja aidosti yksilölliseen kohtaamiseen. Rakastan uuden oppimista ja kehon haastamista lempeän jämptisti järkeä unohtamatta.

ARTTU LUTTINEN

Kahden koululaisen isä, yrittäjä, valmentaja ja entinen huippukiekkoilija. Arttu on pelannut ammatikseen jääkiekkoa 17 vuotta niin Suomessa kuin ulkomailla. Uransa aikana hän on toiminut kapteenina ja kapteenistossa sekä nähnyt, mistä menestys, hyvinvointi ja arjessa jaksaminen koostuu tavoitteellisen ja vaativan työn rinnalla. 


Arttu on valmentanut niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin (mm. kansainvälinen Ebel-liiga ja Urheilevan lasten Sankaritaidot®) ja järjestänyt kiekkoleville skideille leirejä. Lisäksi hän ollut kehittämässä urheilevien lasten harrastamisen olosuhteita Sankaritaidot® yhteistyöprojekteissa. 

Valmennuksessaan hän uskoo välittämiseen, opettamiseen ja positiiviseen vaatimiseen – kaiken pohjalla hän pitää tärkeänä luottamusta ja kunnioitusta, joka luo vahvan sekä turvallisen pohjan uuden oppimiselle, kehittymiselle ja urheiljana kasvamiselle.

REETTA VARTTILA - SIJAISTAA

Tämä upea mimmi teki aikanaan meille harjoittelun ja on sen jälkeen sijaistellut meillä. Syksyllä Reetta valmentaa keskiviikon lasten ja aikuisten tunteja. Hän on lämmin, iloinen, avoin ja määrätietoinen valmentaja, jolla vahva valmennustausta. Reetta on valmentanut eri ikäisiä ja hänellä on myös kasvatusalan työkokemusta. Reetan tunneilla painottuu oppimisen ilo, aktiivisuus ja huikea tekemisen meininki.

Anu Tevanlinna

Olen laillistettu psykologi (PsM) ja coach (RCC). Missioni on saada yksilöt nauttimaan arjestaan sekä lisätä yksilötasolla elämäntyytyväisyyttä ja edistää psyykkistä hyvinvointia. Työskentelen valmentajana, yrittäjänä ja työelämänpsykologina.

Valmentajana yhdistän aivotutkimukseen perustuvaan Brain-based Coaching -menetelmään psykoedukaatiota sekä elämänmuutoksia parhaiten tukevia harjoituksia ja menetelmiä esimerkiksi hyväksymis- ja omistautumisterapiasta ja kognitiivisesta käyttäytymisterapiasta.

Valmennuksissani haluan tarjota mahdollisuuden pysähtyä itsensä ja omien toiveiden äärelle. Teemmekin valmennuksissani mm. mielikuvaharjoituksia, arvotyöskentelyä sekä erilaisia tehtäviä ja harjoituksia, jotka lisäävät itsetuntemusta ja auttavat valmennettavaa etenemään kohti hänelle merkityksellisiä tavoitteita. Valmentajana panostan siihen, että valmennettavani löytävät juuri omaan elämäänsä sopivat ratkaisut sekä juurruttavat sopivin askelin uudet ajattelu- ja toimintamallit pysyväksi osaksi arkeaan.

EMILIA PUHK

Upea Emppu on ollut meiningeissä mukana apuohjaajana ja sijaisena. Syksyllä hän ottaa lasten tanssillisista tunneista koppia Sannan kanssa. Empulla on todella vahva tanssitausta – hän on hurmaavan ihana, luova ja lahjakas!

LISÄTIETOA TULOSSA!

LAURA POHJALAINEN

Laura on kokenut kilpacheerleading valmentaja, opettaja ja aivan ihana mimmi. Lauran tunneilla on iloinen sekä kannustava meininki. 

LISÄTIETOA TULOSSA!

LOTTA PEITSI

Liikuntaneuvoja (LPT / Kisakallion Urheiluopisto 2014). Merkonomi.

Lotalla työkokemusta on kertynyt niin iltapäiväkerhojen puolelta kuin jalkapallokoulujen ohjaamisesta. Hän on myös valmentanut HJK:lla tyttöjunioreita.

Lotta kuvailee itseään moniliikkujana. Hän on pelannut jalkapalloa 20 vuotta ja pitkän futisuran ohella aloittanut salibandyn viime vuoden syksyllä. Salibandy on vienyt Lotan sydämen, sillä uuden lajin oppiminen on ollut motivoivaa ja superhauskaa! Tänä vuonna uusia haasteita on haettu myös juoksun puolelta. Ensimmäisen puolimaratonin jälkeen Lotta innostui niin paljon, että ilmoittautui kokonaiselle.

Lotalle tärkeintä on aina ollut se, että tunneilla on hauskaa. Liikunnan ilo, rentous ja hyvä fiilis on se, mitä hän kaipaa niin omaa tekemiseen kuin tunneilla asiakkailleen. “Vaikka tekee tosissaan niin sitä ei tarvitse ottaa liian vakavasti. Ollaan pilke silmäkulmassa!”.

SANNA LEINO

Huumori, ilo ja avoimuus kuvastavat tätä kokenutta ammattilaista. Sannalla on vankka ammattiosaaminen niin kasvatuksen kuin valmentamisen näkökulmasta. Luovuus, rohkeus ja uteliaisuus ovat hänen vahvuuksiaan lapsilähtöisyyden ja määrätietoisuuden ohella. Sanna coachaa lasten tanssillisia tunteja yhdessä Empun kanssa. 

LISÄTIETOA TULOSSA!

HEIDI PETRELL

Tämä upea mimmi on erittäin kokenut valmentaja. Inhimillisyys, myötätunto, määrätietoisuus ja huumori kuvaavat osuvasti Heidiä. Hän innostuu uuden oppimisesta ja tutkailee myös valmentamista eri näkökulmista tavoitteenaan vahvistaa kokonaisvaltaisesti hyvää oloa ja liikunnan iloa. Heidi coachaa tiistai-illan aikuisten ryhmiä. 

 

LISÄTIETOA TULOSSA!

JENNI KORHONEN

Tämä upea mimmi on kasvatusalan kokenut konkari, jolle tärkeää on lapsen osallisuus ja yhdessä oivaltaminen. Ilo, innostus, myötätunto ja määrätietoisuus sekä lapsen aito kohtaaminen kuvaavat Jennin tapaa toimia. Syksyllä Jenni valmentaa sunnuntaiaamun lasten ryhmiä yhdessä Pirren kanssa. Tämä kombo on tehnyt aiemmin yhdessä töitä, joten luvassa varmasti huippuhauskaa menoa.

LISÄTIETOA TULOSSA!

Haastamme sinua kokeilemaan uutta ja tarjoamme haasteita tarpeesi huomioiden.