PSYYKKINEN VALMENNUS

”Entä, jos ymmärtäisit kuinka taitava ja ainutlaatuinen olet? Mitä jos epäonnistumiset olisikin oppimista ja luonnollinen osa kehittymistä?"

OLETKO URHEILIJA?

Häiritseekö jännitys suoritustasi? Turhaudutko kesken ottelun tai treenin etkä saa parasta irti? Haluaisitko oppia keskittymään paremmin ja saada enemmän irti? Jäätkö kiinni pettymyksen tunteisiin?

OLETKO VALMENTAJA, VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ TAI SEURAN TOIMINNANJOHTAJA?

Pohditko, miten lisätä keskittymistä, motivaatiota tai parantaa joukkuehenkeä? Haluaisitko motivaatiota lisääviä työkaluja urheilijan kohtaamiseen ja oppia luomaan treeniympäristön, joka tukee motivoitumista, sitoutumista ja kehittymistä?

OLETKO URHEILUA HARRASTAVAN LAPSEN TAI NUOREN VANHEMPI?

Huomaatko haasteita lapsesi harrastuksessa? Jännitys, suorituspaineet, keskittymiskyvyn herpaantuminen saattavat tuottaa pulmia ja vaikuttaa itsetuntoon. Haluaisitko apua lapsellesi ja työkaluja itsellesi, joilla voit vahvistaa itsetuntoa, tunteiden hallintaa ja tunnistaa vahvuuksia?

MITÄ PSYYKKINEN VALMENNUS ON?

Se on sinulle, joka haluat oppia ymmärtämään, miten mieli vaikuttaa toimintaamme ja sitä kautta optimaaliseen suoritukseen. Psyykkinen valmennus on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävä menetelmä, joka tukee keskittymiskyvyn parantamista, suorituksen optimointia, motivaatiota ja omien vahvuuksien tunnistamista urheilijana tai valmentajana.

Valmennuksen avulla urheilija oppii:

Valmennuksen avulla valmentaja oppii:

Kiinnostuitko?

Kysy tarjousta ja kerro toiveesi.

Kuka sinua valmentaa?

Olen Johanna, yrittäjä, vaimo ja kahden koululaisen äiti. Rakastan uuden oppimista ja oivalluksia, jotka muovaavat arkeamme sellaista elämää kohti, jossa on kokonaisvaltaisesti hyvä olla. Minua inspiroi erilaiset kohtaamiset, musiikki ja luonnon kauneus. Pidän haasteista ja uskon inhimillisyyteen sekä siihen, että meillä toimii erilaiset asiat. Tärkeintä on löytää se oma juttu.

Olen liikunta- ja kasvatusalan ammattilainen sekä perehtynyt psyykkiseen valmennukseen. Uskon aidosti ihmisläheiseen ja inhimilliseen valmennukseen, joka lisää koettua hyvinvointia sekä innostusta oppia uutta.

Vahvuuksiani valmentajana ja kouluttajana on innostavan sekä turvallisen treeniympäristön erityispiirteet, lapsilähtöisyys, osallisuus, vuorovaikutus, ryhmäytyminen ja joukkuehenki, tunnetaitojen vahvistaminen sekä itsetunnon ja motivaation boostaaminen. Työssäni painotan paljon valmennustilanteen kokonaisuutta ja tuon käytännönläheisellä tavalla tutkitun tiedon asiakkaan hyödyksi.