PSYYKKINEN VALMENNUS

”Entä, jos ymmärtäisit kuinka taitava ja ainutlaatuinen olet? Mitä jos epäonnistumiset olisikin oppimista ja luonnollinen osa kehittymistä?"

OLETKO URHEILIJA?

Häiritseekö jännitys suoritustasi? Turhaudutko kesken ottelun tai treenin etkä saa parasta irti? Haluaisitko oppia keskittymään paremmin ja saada enemmän irti? Jäätkö kiinni pettymyksen tunteisiin?

OLETKO VALMENTAJA, VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ TAI SEURAN TOIMINNANJOHTAJA?

Pohditko, miten lisätä keskittymistä, motivaatiota tai parantaa joukkuehenkeä? Haluaisitko motivaatiota lisääviä työkaluja urheilijan kohtaamiseen ja oppia luomaan treeniympäristön, joka tukee motivoitumista, sitoutumista ja kehittymistä?

OLETKO URHEILUA HARRASTAVAN LAPSEN TAI NUOREN VANHEMPI?

Huomaatko haasteita lapsesi harrastuksessa? Jännitys, suorituspaineet, keskittymiskyvyn herpaantuminen saattavat tuottaa pulmia ja vaikuttaa itsetuntoon. Haluaisitko apua lapsellesi ja työkaluja itsellesi, joilla voit vahvistaa itsetuntoa, tunteiden hallintaa ja tunnistaa vahvuuksia?

MITÄ PSYYKKINEN VALMENNUS ON?

Se on sinulle, joka haluat oppia ymmärtämään, miten mieli vaikuttaa toimintaamme ja sitä kautta optimaaliseen suoritukseen. Psyykkinen valmennus on kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävä menetelmä, joka tukee keskittymiskyvyn parantamista, suorituksen optimointia, motivaatiota ja omien vahvuuksien tunnistamista urheilijana tai valmentajana.

Valmennuksen avulla urheilija oppii:

Valmennuksen avulla valmentaja oppii:

Kiinnostuitko?

Kysy tarjousta ja kerro toiveesi.

Kuka sinua valmentaa?

Olen Johanna, yrittäjä, vaimo ja kahden pienen lapsen äiti. Rakastan uuden oppimista ja oivalluksia, jotka muovaavat arkeamme sellaista elämää kohti, jossa on kokonaisvaltaisesti hyvä olla. Minua inspiroi erilaiset kohtaamiset, musiikki ja luonnon kauneus. Pidän haasteista ja uskon inhimillisyyteen sekä siihen, että meillä toimii erilaiset asiat. Tärkeintä on löytää se oma juttu.

Koulutukseltani olen liikunnan ammattitutkinnon suorittanut urheiluopistojen sertifioima Personal Trainer. Olen erikoistunut psyykkiseen valmentamiseen (Sportfocus & Trainer 4 You, opinnot käynnissä). Pohjakoulukseltani olen yo-merkonomi ja lastentarhanopettajan pätevyyden omaava sosionomi (AMK).

Omaan kilpaurheilija taustan, mutta erinäisten loukkaantumisten ja vanhemmuuden myötä olen joutunut rakentamaan liikuntaidentiteettini uudelleen. Minulla todettiin välilevyn pullistuma keväällä 2015, joten tiedän, kun oma keho tuntuu vieraalta eikä toimi. Kivun kanssa eläminen teki arjesta raskasta. Jouduin luopua pitämistäni asioista ja miettiä uudelleen kuka olen. Raskaiden vaiheiden jälkeen tiedän, mikä palvelee minua ja luotan valintoihini välittämättä siitä, mitä muut ympärillä tekevät. Haluan, että valmennuksissa keskitymme sinuun ja siihen, mitä sinä tarvitset. Minua kiinnostaa sinun tarinasi juuri sellaisena kuin sen koet ja näet.

Tarvitsemme arjen vastapainoa ja selkeitä päämääriä voidaksemme hyvin. Informaatiotulvan keskellä voi olla vaikeaa löytää se, mikä on oleellista jaksamisesi kannalta. Törmään samaan haasteeseen tehdessäni koulutuksia ja työhyvinvointikordinaattorin töitä. Äitinä tiedän myös, mitä arki kahden pienen lapsen kanssa välillä on. Liikunnan, palautumisen ja ravinnon suhteen tärkeintä on löytää optimaalinen tasapaino. En usko kuureihin tai kurinalaisuuteen. Uskon valintoihin, jotka pohjautuvat hyvään elämään. Tiedätkö sinä, mitkä valinnat tukevat sinun hyvää elämääsi?

Haluan auttaa Sinua löytämään tasapainoisemman arjen, joka tukee arjen aktiiviisuutta, jaksamista, hyvinvointia ja läheisiä ihmissuhteita. Työskentelyssä lähdetään liikkeelle siitä, kuka sinä olet. Kartoitamme tarpeesi ja sen pohjalta rakennamme kokonaisuuden. Valmiita vastauksia minulta, et saa. Saat työvälineitä, joilla löydät muutoksen esteenä olevat ongelmakohtasi. Saat rinnallesi kulkijan, joka on inhimillinen, energinen, iloinen ja kannustava. Lupaan auttaa sinut sudenkuoppien yli ja tukea muutoksen haastavien vaiheiden keskellä. Sen takaan, että treenatessa kanssani liikunnan ilo, nauru ja huumori ovat vahvasti läsnä. Heräsikö kysyttävää? Kuulen mielelläni tarinasi. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

X