FIRSTBEAT
HYVINVOINTI-
ANALYYSIT

HALUATKO LISÄTÄ HYVINVOINTIASI?
TIEDÄTKÖ, MITEN PÄIVÄSI KUORMITTAA SINUA JA KUINKA SE VAIKUTTAA PALAUTUMISEESI?
firstbeat_logo_2013_cmyk_coatedfogra27

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSIN AVULLA:

  • Opit palautumaan paremmin ja tunnistat hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät
  • Löydät tasapainon tekemisen ja levon välille
  • Opit hallitsemaan stressiä paremmin ja liikkumaan oikein

Analyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä, arkesi stressiätasoa ja UUTUUTENA nyt myös kuntotasoasi.

 

Mittaus auttaa tunnistamaan stressaavia tekijöitä työ ja vapaa-ajallasi. Hyvinvointianalyysi arvioi unesi laatua ja auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Kuntotaso antaa hyvät perustelut liikunnan harrastamiseen ja lisäämiseen – mitattava saa tarkan arvion omasta kestävyyskunnostaan sekä tietoa siitä, onko oma kunto riittävän hyvällä tasolla terveyden edistämiseksi ja tukemiseksi. Kuntotason selvittämiseksi riittää 30min reipas kävely tasaisessa maastossa mittauksen aikana.

 

Mittaus on helppo toteuttaa: valitse sopiva ajankohta ja ota yhteyttä meihin.

 

“En edes huomannut mittaria arjessa. Tosi helppo ja selkeä!”

 

Jo pienillä valinnoilla voit vaikuttaa hyvinvointiisi merkittävästi. Konkreettisten tulosten ja valmentajan tuen avulla voit lisätä hyvinvointiasi ja jaksamistasi arjessa. Analyysi auttaa sinua keskittymään siihen, mikä on oleellista tässä ja nyt. Mittauksella on vahva tieteellinen perusta ja sitä on käytetty yli 15v. ajan niin huippu-urheilun kuin työhyvinvoinnin kehittämisessä.

Hyvinvointianalyysi sisältää 3 vrk mittauksen. Saat itsellesi laajan henkilökohtaisen raportin, jonka avulla näet hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät. Löydä tasapaino:  raportista näet arjen stressitasosi, palautumisesi määrän, unesi laadun ja aktiivisuutesi. Saat lisäksi henkilökohtaisen palautteen ja toimenpidesuositukset hyvinvointisi parantamiseksi.

 

Firstbeat hyvinvointianalyysi 165€

Kysy tarjousta pt-valmennuksen kanssa. Esim. 3x pt-paketti Firtsbeat mittauksen kanssa 390€. Lue lisää FEEL GOOD Personal Trainingistä täältä

OTA YHTEYTTÄ:

Johanna Luttinen
(040) 565 2239
johanna (at) liikuleikiloista.fi

X